18.7.2014

Minäkö kouluratsastaja?

Jep, eilen oli valkkatunti ja alkutunnin menin Remulla ja meni kivasti. Sit vaihettii heppoja ja jouduin Ricon kyytiin. :D Alko aika haparoiden mut ylitettii toisella yrittämällä 70cm pysty puhtaasti. Sittempä pitikin jo tulla rata ja meni tosi kivasti 5 sarjalle asti..
A este ihan hyvin meni vielä mut alastulossa tapahtu joku horjahdus ja B osalla en päässyt hyppyyn mukaan ollenkaan ja jalat tais olla kohti taivasta...lensin sieltä ilmavoltilla selälleni maahan ja sit pyörähin viel kuperkeikalla polvilleni. Aika kova tälli oli. Ja isku suoraan selkään niin meni keuhkot aivan kasaan ja ilmat pihalle. Yritin nousta mutta sitten tunsin miten kipu levis selästä rintaan ja lonkkaan. Haukoin henkee ja yritin saaha happee, kävin pötkölle maahan ja odottelin että kipu vähän hellittäis. Meni siinä jonkun aikaa että alko henki kulkee suht normaalisti ja oisin kiivenny takas selkää mut open käskystä kävin hetken istuu ja hengittelee kentän laidalla. Sitten kiipesin takas Ricon selkää ja hyppäsin pari estettä ja sit loppuravit. On se hieno poni, löysin aivan upean laukan tuolta otukselta. :)
Ilta menikin kipulääke huuruissa ;)

Tänään mul oli 2 tuntia peräkkäin, eka oli koulutunti Vapulla ja menin gramaaneilla pitkästä aikaa. Ne takaosakäännökset meni ihan nappiin! Vappu kulki kivasti mut parasta oli lopussa se laukka kun se kulki niin ryhdikkäästi ja "ylämäkeen" eikä painanu ohjalle niinkuin usein vaan oli höyhenen kevyt eestä. Me lopetettiin Vapun kanssa siihen.

Toka tunti oli esteitä ja menin Dinalla. Jouduin aluks raipattaa sitä useaan otteeseen kun se vaan perseili. Alkuun radat ei oikein sujunut kun tein huonot tiet ja en odottanu estettä rauhassa. Remun kaa mulla ei oo tätä ongelmaa.
No lopppuun meni rata ihan hyvin ja sitpä loppuraveissa tamma oli tosi hieno ja taipu ja asettu just niin kun mä halusin ja venytti kaulaa hyvin.

Veera sanoi tänään et oon sen mielestä enemmän kouluratsastaja. ;) Että se sujuu multa luontevammin. Mut kouluratsastus on esteratsastuksen perusta, ehkä mä viel joskus opin.
Oonkin aina arponut kumpaan mulla on taitoo enemmän.
Mut pitää jatkaa treeniä. ;)

Huomenna välipäivä ja ei päästäkkää su kisoihin nii meil on sitten treenit. ;) Alkuviikko menee tallilla kun oon leiriavustajana ja on muitaki juttuja siel.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentointi on tervetullutta, muistakaa kuitenkin:
# Asiallinen kielenkäyttö
# Tässä blogissa ei haukuta ketään
- Kiitos <3