5.2.2014

Ja mä rakastan elää #

Heipparallaa!
Iiihanaa, sain tilattua hööksiltä Lamicellin Elite Pro Youngster takajalan hivarit! Ne on niin ihanat. 
Unelmoin ostavani kanssa ne etujänkkärit mutta taidan joutua säästämään niihin jonkin aikaa. :) 
En malta oottaa että saan ne. Mulla on tässä kuluneen vuoden aikana alkanut semmonen hevostarvikkeiden keräily, samalla kun oman hevosen osto tulee hetkihetkeltä ajankohtasemmaksi. Ja pidän ajatuksesta, että on sitten jo tärkeitä ja ei niin tärkeitä varusteita kaapissa. Ettei tarvitse rynnätä kauppaan ostamaan sitä tyhjäksi! 
Sitten kanssa niinä epätoivon hetkinä on kiva kaivaa niitä varusteita kaapista esille ja miettiä että ei enää kauan. Oon jo niin lähellä sitä unelmaa! 

Viikonlopun istunta kurssi oli tosi tehokas, tiedostan omat virheeni nyt hyvin ja pystyn korjaamaan niitä. 

Eilisellä tunnilla menin Roosalla, tykiteltiin koulua ilman satulaa tietenkin! Roosa oli niin huippu, aluks vähän kärttysä kun joutu hommiin ja kyllä siinä takapuolikin nous muutaman kerran mutta sit se rupes liikkumaan! 
Keskiravi ja laukanvaihdot oli tunnin sisältönä ja leijun vieläkin pilvissä kun menin niin hyvin. Se oikeesti ravas! Hieno keskiravi oli! Kerran tuli tahtirikko mutta vain kerran. :) Ja laukanvaihdoissa 1 kerta epäonnistu kun unohin ite ratsastaa, muut kerrat onnistu. :) Tultiin silleen oikeessa kierroksessa pitkää sivua laukassa, kulmassa täyskaarto kohti puomia ja siinä sitten laukanvaihto!... 

Mutta, mä lähen nyt taas talleilee! 

Lauantailta teen Mydayn Apassionata reissusta! Sitä ootellessa! 
Ootte ihkupihkuja kaikki! Luv juu! 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentointi on tervetullutta, muistakaa kuitenkin:
# Asiallinen kielenkäyttö
# Tässä blogissa ei haukuta ketään
- Kiitos <3