19.2.2014

Jumankeuta!!!

Anteeks kun en oo taas ehtiny kirjotella :)
Eilisellä tunnilla menin Nallella, mentiin puomiharjotuksia harjotusravissa ja ne meni kivasti...vatsalihakset ja selkälihakset tosin joutu töihin :D Nallella on aika iso ravi.
Hevonen tuntu kokoajan ihan hyvältä, sain takaosan töihin aika helposti ja välillä Nalle liikkui pätkiä hyvässä pyöreässä muodossa ;)
Vauhtia Nallella oli aika paljon, ja mulla oli kannukset mutta hyvä vaan että pistin ei tarvinnu sisäpohkeella rumputtaa niin paljon kun oli kannus vähän avittamassa.
Tunnin jälkeen oltiin molemmat ihan hiestä märkiä :)

Tänään ku tulin tallille nii oli vaan listattu hepat jotka saatiin ite sopia. Päätin ottaa itelleni Nallen ja jatkaa siitä mihin eilen jäätiin. :)
Nyt autan laittaa tehosterokotteen vapulle ja sit lähen ratsastaa! Lupaan kirjotella enemmän :)

Kauhee vitutus jäi tunnista. Suurin osa oli sellasii tumpeloita jotka ei osannu muuta tehdä kun jumittaa edessä ja häiritä niitä jotka ratsastaa.
Nalle meni hyvin mut, joo.
Mun pitäs nyt päättää et minkä otan arki vakkari tunniks ku meidän pienryhmä lopetettiin. Tuolle tunnille en ainakaa oo jäämässä. Pitää kahtoo josko vaikka pystysin vuokraa yhen tunnin viikossa itsenäisesti.

Huomenna kouluu 8-16 koska 2hoo jälki-istuntoo, sitten mun pitää siivota ja käyä ostaa laskettelutakki. Et semmone normipäivä! :)
Sain muute tällä viikolla 1,5h ulkoilut! ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentointi on tervetullutta, muistakaa kuitenkin:
# Asiallinen kielenkäyttö
# Tässä blogissa ei haukuta ketään
- Kiitos <3