10.5.2014

Ostoksia #

Moikkelis, elikkä tänään kävin tosiaan hööksillä Kuopion matkuksessa ja tulihan sinne vähän tuhlattua, jos ois ollu enempi rahaa nii ois lähteny mukaa vielä enemmän ;) Elikkäs ostin Crwn polvipaikkaset kisahousut, 3 paria sukkia, super grip hanskat, kannuskumit ja kannusremmit. ;) Eli kaiken mitä mun pitikin ostaa. Jos ois ollu enemmä rahaa olisin ostanu myös neulepaudan, pikeen ja jonku kivan takin. Kaikkea ei kuitenkaa voi saada ja tossapa oliki ne tärkeimmät.
Se myymälä oli iso mut hirveen avara, odotin et siel ois ollut enemmän kaikkea, hyvä valikoima kuitenkin. ;)
Kun hööksiltä selvisin kävin katsomassa Timi Lexikonin keikkaa, hän on savolainen räppäri jota on tullu kuunneltuu useempi vuos.
Aamulla lähdettii Annan ja Kreetan kanssa kisoihin. Anna ratsasti hienot radat ja tuplanollat ja sijottu kasikympissä 7 ja ysikympissä 11 ;) Onnea Annalle.
Eilen pääsin siis Mutun kyytiin, kävin loppukäynnit maastossa kun ei hotsittanu kollareilla mennä sen vakavammin vaikka tilaisuus ois ollu. :)
Ens sunnuntaina ekat ulkopuoliset kisat. Ne järjestää Liperin Ratsastuskeskus ja tavotteena on siisti ja puhdas rata. Kaikki tytöt hypätään 70cm luokka. Jee, ratsuna mulla on Antton eli kotoisammin Pilkku. Ens viikolla siis pitää ottaa treenit vakavasti ja viikko varmaan menee aikalailla tallilla ja hevosen selässä. ;)
Ollaan nyt tässä mummolassa ja huomenna sitten paluu arkeen ja joensuuhun.
Tää postaus on tehty puhelimella ja kuvat on myös otettu puhelimella joten laatu on ihana.
En pysty tällä säätämään kuvien kokoa joten ne menevät alkuperäis koossa eli liian isoina. Kun pääsen koneelle niin vaihdan kuvien koon sopivammaksi.

2 kommenttia:

  1. Oliko hööksillä tarjouksia?:) pitää keskiviikkona varmaan käyä vaikka ei pitäny...:D

    VastaaPoista
  2. No kävitkö? Mitä lähti mukaan? ;)

    VastaaPoista

Kommentointi on tervetullutta, muistakaa kuitenkin:
# Asiallinen kielenkäyttö
# Tässä blogissa ei haukuta ketään
- Kiitos <3