20.3.2014

Pitkästä aikaa #

Moikka! Liian pitkä aika siitä kun oon viimeks päässy kirjottelemaan. Tässä onpi ehtinyt tapahtua vaikka mitä ja tosiaan ei oo ollut tietokonetta käytössä, mutta nyt on. :)
Ratsastukset on sujunu hyvin eikä mitään kummallista oo sattunu. Rajari loppuu maanantaina ja meillä on viimeinkin kenttä taas hyvässä kunnossa. ;)


Ens viikon tiistaina mulla jatkuu taas omat ulkoilut ja oikeesti ihanaa et tää rajari loppuu koska en päässy tässä kuussa valmennuksiin sen rajarin takia ;( Tänää ois ollu kouluvalkka...huoh.
Mut joo, siis tällä viikolla menin molemmat koulu tunnit Roosalla ja meni tosi kivasti hevonen liikku mielellään, oikeinpäin ja rentona.


Peruskoulunkin saan lopetettua nyt tän kuun loppuun mennessä. Sitten onkin suunnitelmissa pidempi harjottelu meidän tallilla. ;)


Olen saanut haasteen, mutta rajallisen ajan takia en nyt viitsi sitä tehdä niin teen sen ensi viikonloppuna kotona sitten. ;)


Voi olla että vielä ensi viikolla postailu on vähäistä, mutta yritän keretä ainakin ratsastuksista postailemaan. Ärsyttää kun on tää blogi vähän laiminlyöty ollunna mut eikai sitä oikein mitään sille voi.
Mul on ihan hirvee koti ikävä ja ikävä Ziliä. Kaipaisin just nyt oikein pitkää hihnalenkkiä mun turrukan kanssa.


Tein tilauksen hööksille, en vielä tiedä millon mä ne saappaat nyt sitten saan niin tilasin chapsit, pikeen, poolotopin ja sukkia ja hepan puunausvälineitä ja Zilille nykäisyjä vaimentavan hihnan. :)
Tosiaan nyt kevään mittaa alkaa meillä valmennusryhmä johon mä meen ja sit on kans ulkopuolisii valmennuksii ja kisoja niin pitää olla kunnon välineet hepan puunaukseen. :)


Sit kun meen kottii niin saatte kunnon postauksia taas pitkästä aikaa ja luvassa on myös valokuvia ja sitten kans blogin ulkoasun uudistusta ja muutama uus juttu kanssa. ;)
Ootte rakkaita ja anteeks postaus tauosta!


- Viivi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentointi on tervetullutta, muistakaa kuitenkin:
# Asiallinen kielenkäyttö
# Tässä blogissa ei haukuta ketään
- Kiitos <3