12.7.2014

Just dreaming #

Tällasissa paikoissa mä haluisin käydä.
Oon miettiny et jos alkaisin pitämään myös toista blogia, valokuvausblogia. 
En vaan tiedä että millon saisin sen aikaiseksi. :) 
Ja oon miettiny et ostaisin vähän pienemmän järkkärin, Canon Eos M ois tosi houkutteleva, pieni runko pokkarin kokoinen mut silti siihen pystyy lisäsovittimen kanssa käyttämään kaikkia Canonin kameroihin sopivia objektiiveja. 
Tällä hetkellä siis kuvaan Canon 1100D järjestelmä kameralla. Ja tosiaan oon kyllästyny pitämään tuota rohjoa koko ajan mukana.

Niinhän siinä kävi että päädyin tilaamaan tuon kameran. Hintaa tuli tarvikkeineen (kameralaukku, muistikortti) ja tamronin 70-300mm objektiivin kanssa muistaakseni 370e tai jotain sen suuntaista! Elikkä halvalla pääsin. Kamera on kuitenkin hyvin kehuttu ja pieni ja kätevä. Toivottavasti tulee pian. Haluan päästä jo kuvaamaan loppukesän ihmeitä ensivuoden seinäkalenteria varten. ;) 
Tilasin kameran osamaksulla niin saan sen maksettua itse kokonaan koska ei mulla tällä hetkellä ois ollu varaa maksaa suoraan tota summaa. 


 En vaan tiedä mitä tolle mun vanhemmalle Canonille käy, toivottavasti se ei jää aivan kaappiin pölyttymään. Mutta tosiasia on se että tuoss M'ssä on paljon parempi kuvanlaatu ja sitä pidän varmaan aina mukana sen kätevän koon takia. 
Vanha canonini on 12Megapixeliä ja uusi on 18megapixeliä. Huomattava ero. 

Kuitenkin, en nyt malttais oottaa että uus kamera saapuu. ;) 

Lähdetään huomenna ajeleen aamusta Joensuuhun, mun serkulla on rippijuhlat niin mennään sinne. Kiva nähdä sukua. ;) 
Ja sieltä äiskä vie mut mehikseen. Jotenkin ei yhtään huvittaisi mennä sinne kun kotona on ollut niin mukavaa mutta eipä tässä ole enää kuin vajaa pari viikkoa siellä oltava. Ja toisaalta nautin siitä ajasta kun saan vielä käydä rakkaalla tallilla ja viettää aikaa tuttujen ja rakkaitten ihmisten kanssa. 
Kaksviikkoa niin muutto pois Joensuusta. Kuulostaa pitkältä mutta aika menee varmasti nopeasti varsinkin tallipäivät. Ja no, ikävä tulee en voi kiistää.


Ja heinäkuun viimeisen viikon suunnitelmat muuttuivat vähäsen. Tarkoitus oli mennä siksi viikoksi mökille mutta päätettiin perua mökkiloma ja ollaan ihan kotosalla. Ajateltiin kyllä harrastaa maakuntamatkailua ja ainakin käydään kalajoella meressä uimassa ja hiekkasärkillä tarpomassa. Käytiin siellä joskus kun olin ihan pentu. ;) 
Hyviä muistoja siitä ajasta. 

Tää on jo toinen postaus tänään ja jää viimeiseksi. ;) Käykäähän lukemassa edellinen postaus "Do what you love, love what you do". 

Alotin kirjottaa tätä postausta jo paripäivää sitten mut en saanu julkastua. ;) 


Kaikki postauksen kuvat ovat lainattuja. Kuvat upeasta luonnosta, juuri sellaisista paikoista joissa haluaisin käydä. ;) 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentointi on tervetullutta, muistakaa kuitenkin:
# Asiallinen kielenkäyttö
# Tässä blogissa ei haukuta ketään
- Kiitos <3