13.3.2012

Everytime i try to fly, I fall without my wings.

Tänään ei ole minun päiväni. 
Olen ollut todella ärsyyntynyt ja väsynyt. Päätä on särkenyt julmetusti ja koulussa en taaskaan saanu keskityttyy mihinkään. Sain muuten fyssan kokeesta 7+..jee! :> 


Niin sit kans lintsasin vahingossa kotsan toiselta tunnilta. Ku ekalla tunnilla oli semmonen tehtävä että pitää mennä lähikaupoista ettii tuotteita joissa on "parempi valinta" merkki, siihen oli tunti aikaa. 11 siis piti olla takasin koululla. 
Tulin ite koululle 10.40 ja istuin käytävälle jossa meidän luokka sijaitsi, mutta ketään ryhmäläisiä ei näkynyt..kello kävi ja oli hiljaista. Ihmettelin että minne ihmeeseen kaikki ovat jääneet. Päätin sitten odotella siinä vielä sen välkän ajan joten 15 yli 11 kävin koputtamassa luokan oveen mutta kukaan ei avannut..menin takasin siihen käytävälle istumaan istuin siinä vielä 15min ja sitten lähdin toiselle käytävälle jossa meillä oli seuraava tunti. 
En kyllä saanut tuosta mitään "luvatonta poissaoloa" eivät huomanneet että puutun...Poissa silmistä poissa mielestä. 


Sit koulun jälkee Niina toi kuvia Zilistä, ja ladattiin ne koneelle. Sit Niina lähti ja kävin Zilin kaa lenkillä :3 


Eilen pimahdin täysin ja viiltelin ranteeseeni ja nilkkaan, ja uskokaa tai älkää mä nautin siitä kivusta ja siitä miten paljo verta vuoti. En oo siitä ylpee mutta en pysty lopettaa.



Niin meillä jokaisella on arpia. Minun arpeni ovat sekä henkisiä että fyysisiä. 

Vihaan itteeni. Vihaa, vihaan, vihaan..!!




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentointi on tervetullutta, muistakaa kuitenkin:
# Asiallinen kielenkäyttö
# Tässä blogissa ei haukuta ketään
- Kiitos <3