25.3.2012

Sori en taaskaan oo ehtiny/jaksanu kirjotella :) 
Perjantaina ei muistaakseni tapahtunu mitään ihmeellistä..joten kirjotan vaan tästä päivästä. 


Siis lauantai aamupäivällä mua ärsytti suuresti kun Zili ei tuntunut kuulevan tai huomaavan tai edes välittävän yhtään siitä että koitin saaha siihen vähä kontrollia tuolla ulkona, lisäks se rähis mulle vähän väliä ja saatoin minäki sille sit jossai vaiheessa ärähtää kun hermot meni. Sit kans (siel Zilin kaa lenkillä) jouduin tukistaa itteeni et tajuaisin mitä oon tekemässä, joo rähjään koiranpennulle...?! Ei mitään järkeä.


15 äiti tuli töistä ja vei mut Roosan luokse (: puol 9 alko meijän leffa ja olin Roosan veljen kyydissä ekaa kertaa mut kyl se osas ajaa hienosti ;) 
Nälkäpeli oli tosi hyvä! suosittelen katsomaan! Siinä vaiheessa ku mutantti koira hyökkäs katnissin ja Peetan kimppuun säikähin iha hirveesti, kun se tuli niin yllättäen ja sit mul meni pää jotenki sekasin. En tajunnu loppu leffasta oikee mitää (: heh... 


ÄÄÄ...kesäaikaan siirrytään ens yönä! Kuolema :D Mut juuuh huomenna ohjelmassa läkyjen tekoo ja koiranulkoilutusta...Öitä kaikki universumin ihmiset, eläimet, solut, yksinäiset sielut, rikkinäiset sydämet ja tärkeimpänä avaruuden enkelit. 
peace, love and happines. 








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentointi on tervetullutta, muistakaa kuitenkin:
# Asiallinen kielenkäyttö
# Tässä blogissa ei haukuta ketään
- Kiitos <3