10.6.2014

Hepsuilua #

Juu eli tänään perushommien jälkeen kiipesin ratsaille. Ensin menin Iivolla joka on eri lämppäreitten risteytys. Iivo on tosi stressiherkkä hevonen ja lisäks sillä on head shaking syndrooma eli ratsastus ei sinällään kovin nautinnollista ole. Mentiin about 45min ja lähinnä erilaisia tehtäviä käynnissä koska siinä Iivo kulki rennosti ja oli hyvin kuulolla. Muutamat pätkät mentiin ravia mut se oli selkään niin huonon tuntusta et ajattelin et mukavampi mulle ja hevoselle tehä helppoja juttuja. Tehtiin väistöjä, voltteja, ympyröitä, pysähyksiä ja peruutuksia ja Iivo oli kiva.
Seuraavaks hain Vikin laitsalta, hevosella oli tosi hauskaa leikkiessään 'ota kiinni jos saat' piti turvautua sit leivän voimaan et sain ukon sieltä pyydystettyä.
Vikin kanssa tehtiin samoja juttuja kun Iivon kanssa mutta keskityttiin raviin, ja Vikillä on tosi kiva ravi istua vaikkakin se välillä kiihtyy silleen ex-ravuri tyyppisesti.
Laukassa mentiin vaan ympäri kenttää kevyessä istunnassa niin hevonen sai käyttää koko selkää ja liikku mukavan rennosti. ;)
Nyt ollaan menossa mehikseen, oli tunti vielä Kummulla ja ratsuna mulla oli meijän tallin jättis Malta-tamma. Tosi kiva ratsastettava, tunnilla keskityttiin avoihin ja siirtymisiin ja ratsastettiin heppoja rennoksi. Tehtiin mm. Kolmikaarista kiemura-uraa jossa eka kaari laukassa toka ravissa ja vika laukassa. Sitten mentiin ihan uraa pitkin laukkaa ja tehtiin pääty-ympyrät ja kaarevat urat pitkille sivuille. :)
Kiva päivä ollu. Nyt kylmään suijkuun ja nukkuu!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentointi on tervetullutta, muistakaa kuitenkin:
# Asiallinen kielenkäyttö
# Tässä blogissa ei haukuta ketään
- Kiitos <3