4.12.2013

Hide and seek #

Helou, eilen menin tunnin Dinalla. Tamma oli super, tosin sen toinen takakenkä kilis ja kolis ja jossain vaihees laukkojen jälkee se kenkä meni jotenki huonosti niin Dina rupes linkkaamaan ja ontumaan. Ope kahto sitä kenkää ja teki sille jotain, sitten kävelin hetken, otin vähä ravia ja laukkaa ja Dina oli taas ihan normaali eikä se kenkä vaivannu sitä. No sitten jatkettiin hommia, tehtiin aika paljo pikkuvolteilla työskentelyä, ja tehtiin takaosakäännöksiä. Aidan viertä meidän takaosa käännökset onnistui tosi hyvin, mutta sitten kun piti tehdä tötsän vieressä keskellä kenttää, meiltä lähti aina takaosa karkuteille. Mutta olin todella tyytyväinen tammukkaan, ja myös itseeni. Dinan ravissa oli helppo istua rentona ja pystyin keskittymään käsiini ja että jalat on pitkät eikä purista. Laukassa Dina heitti muutamat pukit (koska takaa tuli hevonen liian lähelle), mutta huomautin neitiä ja tämä illistely loppui. Laukassa oli myös helppo istua ilman minkään sortin puristuksia. :) Tää taitaa olla sitä kehitystä :P 


Ihanaa, huomenna kotiin. Viikko on mennyt super nopeesti. Ja sehän on hyvä asia. 
Tänään meen taas tallille ja tunnille...toivottavasti heposet on kunnossa. On ollu vähäkaikenlaista. Monelta puonnu kengät ja vähä jalkavaivoja. 
Mä sain tänään mun kemian uusintakokeen siitä tuli tasan 7, ja onhan se hyvä parannus siihen 5½ verrattaessa. :D Enää vajaa 2h koulua. En tiiä jaksanko mennä bussilla takas yksikköön ku Iitu ei oo koulussa. Jos saan niin meen yksikön kyydillä. 
Mutta meillä jatkuu tunti, mä jatkan villasukkien neulomista. 
Tasan viikon päästä 16-v! 
Tein tän varmaan 5-vuotiaana.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentointi on tervetullutta, muistakaa kuitenkin:
# Asiallinen kielenkäyttö
# Tässä blogissa ei haukuta ketään
- Kiitos <3