23.12.2013

Lumi on jo peittänyt kukat laaksosessa #

Viimeiset koulupäivät tuntuivat ihan sikapitkiltä varsinkin, kun torstaina mulla oli 2 tunnin jälki-istunto ja perjantaina 1 tunti istumista. Kuitenkin viimisestä kouluviikosta selvisin enemmän tai vähemmän kunnialla, mutta selvisin kuitenkin. 

Viime viikko olikin siitä hassu, että kaikki suunnitelmat tuntuivat peruuntuvan. Olin tallilla vaan tiistaina silloin ei voinut ratsastaa kentän kunnon takia, hoitelin siinä estetyttöjen kanssa hoitsuja. :) Keskiviikkona ja torstaina en mennytkään tallille, koska kenttä oli kelvottomassa kunnossa ja aattelin sit pitää vähä vapaata. :) 
Perjantai hujahti ulkoillessa ja leipoessa ja ilta jokipoikien pelissä. Piti leipoa 2 kakkua tallin pikkujouluihin lauantaiksi. 

Lauantaina meijän koulupäivä siis kesti vaan 9-10. En kerro teille vielä mitään mun tokarista! Siitä saatte tietää huomenna, kun on jouluaatto. 
Tallin pikkujoulut sujui mukavasti, miun kakut maistui. Kaikilla oli mukavaa ja hauskaa. 

Huomenna lähden kotiin, ajattelin tehdä huomisesta MyDayn- kuvina. Ihan jouluaaton kunniaksi. Saatte myös joulunajan erikoispostauksia roppakaupalla. :P 
Luvassa on kaikkea mukavaa. 
Huominen on siitä erikoinen, että ohjaaja vie miut kottiin ja käydään Kuopiosta pojat kyytiin matkalla. 
Mutta, huomenna varmaan postaan päivällä vähän kevyemmin ja illalla saatte sen Mydayn. Haluan, että saatte sen lukemiseksenne jo jouluaatto iltana. Mukana on varmasti joulupöytää, kuusenkoristelua, lahjoja, koiran kanssa ulkoilua..jne. :P 

Luv u! Huomenissa siis luvassa huge postaus! Valmistautukaa :D ! 
IHANAA JOULUA JA RAUHALLISTA UUTTAVUOTTA!!!! <3 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentointi on tervetullutta, muistakaa kuitenkin:
# Asiallinen kielenkäyttö
# Tässä blogissa ei haukuta ketään
- Kiitos <3