25.1.2014

And one day my dream come true #

Puolentunnin päästä olisi sitten lähtö tallille. Ulkona on tainnut jonkin verran jo pakkanen lauhtua! Ihanaa. 
Meillä on nyt semmonen suunnitelma, että ohjaaja vie mut tallille sitten äiskä tulee hakemaan ja ajetaan siitä suoraan Arin luokse. Ne muutti Liperiin :( Mutta kuiteski, ihana päästä kahtomaan pikku toukkaa! 

Ajattelin kirjoittaa nyt semmosesta asiasta kun unelmat ja haaveet.
Voiko unelmat olla liian suuria? Mun mielestä ei, jokasella on oikeus unelmoida ja haaveilla just siitä kun haluaa. Kukaan ei voi tulla sanomaan että "ompa typeriä unelmia, sä et ikinä tuu saavuttaa niitä" Koska unelmien viehätys piileekin siinä, että niiden toivotaan toteutuvan. Niitä kannetaan mukana ja niistä pidetään huolta. Kaikilla on unelmia, ja kenenkään unelmat ei ole typeriä. Jos sä et unelmoi mistään sulla ei oo mitään saavutettavaa. Ilman unelmia on käytännössä kuollut. Joku voi unelmoida siitä että olisi miljonääri, toinen siitä että löytää elämänsä rakkauden. Unelmat on hyvin erinlaisia, kukaan ei voi viedä sulta sun unelmia. Kun ihmiset kasvaa unelmat muuttuu, mutta silti jokin osa niistä pysyy samana. 
Unelmat on aina siellä kun tulee vaikee ajanjakso, sillon unelmat voi olla todella tärkeessä roolissa ja unelmoimalla jaksat vielä yrittää yhden kerran, ja taas uudestaan. Ja vain sen takia, että sä uskot että unelmat voi toteutua. 
Sitä haluan korostaa, että kenenkään unelmat ei ole typeriä, unelmat syntyy usein tarpeista ja puutteista. 
Unelmia voi olla rakkaus, huolenpito, ystävyys, terveys, lemmikit...mitä vaan ikinä keksiikään. 
Kaikki mitä me tehdään on askel lähemmäs jonkin asian saavuttamista. 
Jos sä haluat vaikka saada ylennyksen töissä, unelmoit siitä niin sä jaksat paiskii töitä sen eteen...sen unelman perässä. Toivon että tajuutte mun pointin tässä asiassa. 
Unelmat on tärkeitä. Älkää antako kenenkään lannistaa itseänne, pitäkää kynsin ja hampain kiinni unelmistanne ja uskokaa että unelmat toteutuu jos siihen vain uskoo. ;) <3  


 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentointi on tervetullutta, muistakaa kuitenkin:
# Asiallinen kielenkäyttö
# Tässä blogissa ei haukuta ketään
- Kiitos <3