25.1.2014

Tammukka #

Heipsis! Pääsin taas menemään mammukalla tänään. Meillä oli rataharjotusta ja se oli tosi kiva...:) 
 Elikkäs saatte taas näitä mun ihania paint piirroksia ;:D Tälleen on helpompi kertoo nää tehtävät mitä myö tehtiin..
Alkuverkkojen jälkeen ruvettiin tulee ristikko-ristikko-kavaletti-puomi linjaa. Siinä joutu aika paljon katsomaan että hevonen polkee laukkaa kunnolla ja Dinaa sai jarrutella aika paljon. :) Sitten tultiin sama linja toisesta suunnasta ja se teki siitä jonkin verran haastavamman kun ekana oli tuo "jumppasarja" josta piti selvitä kolistelematta. Haastavan siitä teki se että Dina lähtee aina ekalle esteelle järkyttävässä imussa ja sitä ei paljo pidätteet jarruta. Ekan ristikon jälkeen sain Dinan hyvin kuulolle. Pohkeet kiinni ja pidätteet läpi. 
Dina oli tosi hyvän tuntunen, vauhtia sillä on aina mutta tänään se kuunteli kans minua tosi hyvin. :) 

Sitten ristikot nostettiin pieniksi pystyiksi ja tultiin linja silleen vielä muutaman kerran jonka jälkeen taas käveltiin hetki ja sillä välin Salla kertoi meille seuraavan tehtävän. Ruvettiin hyppäämään rataa. Ensin puomi-kavaletti-pysty-pysty linja josta jatkettiin vasemmalle tultiin pysty-laukanvaihto takasin uralle ja A päädyn kautta pysty-laukanvaihto-pysty  ja sitten piti ratsastaa laukkaa vielä hetki, niin että se tuntuu hyvältä. 
:) Tää rata ehdittiin hypätä vaan kerran. Olisi ollut kiva hypätä se vielä uudestaan. 
Radan alussa Dina laukkasi tosi kivasti ja askeleet saatin sopimaan hyvin linjan pystyjen välissä jouduin ottamaan vähän kiinni. Laukanvaihdot onnistu ihan kivasti eka meni ravin kautta ja toinen esteen päällä :) Mahtava fiilis jäi taas kerran tosta tunnista! On se tammukka vaan niin mahtava! Dina jatkoi vielä istunta tunnilla ja mä kävin vaihtaa toppahousut jalkaan tallissa ja menin tyttöjen kanssa kantamaan esteet pois. 

Kuvia on muutama tältä päivältä mutta ne ei oo hirveen laadukkaita. :) 

Tänään keskityin paljon kans omiin käsiin, ja hyvältä näyttää.:)


Ilme on 5/5 ::D


 Jes, mut myö ollaan nyt Arin luona, pitää lähtee käyttää koiraa ja sit mennään saunaan! Lauantait kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentointi on tervetullutta, muistakaa kuitenkin:
# Asiallinen kielenkäyttö
# Tässä blogissa ei haukuta ketään
- Kiitos <3