24.1.2014

Hevonen lämmittää kun on kirpeä pakkassää #

Tämän viikon ratsastukset meni silleen, että tiistaina menin Dinalla koulua. En ihan alussa ollut oikein meiningissä mukana ja sen huomasin hevosen ja opettajan lisäksi myös minä itse. Tosiaan alkuun Dina sitten ravasi hyvin pitkällä askeleella ja ns.alta pois eikä oikein kuunnellut apuja. 
Sain itseni sitten koottua ja aloin ratsastaa, jonkun aikaa jouduin neuvottelemaan tammukan kanssa töiden teosta mutta kun ajoin asiani perääntymättä niin tamma hyväksy yhteistyöpyynnön ja alkoi tanssimaan mun kanssa. :) Lopputunti menikin aika mukavasti! Dinalla oli tosi paljon virtaa. Tehtiin vastalaukkoja ja pohkeenväistöjä...tosissaan en enää muista hirveesti niitä tehtäviä mitä tehtiin kun en kirjottanu mihinkää ylös :D Appuuva. Kuitenkin, Dina oli lopussa jo toosi hyvän tuntunen. 
Hevonen on ratsastajan peili, mä ajattelin tunnin jälkeen. Jos mä en tee töitä, ei tee hevonenkaan. ;) 

Keskiviikkona Veera-ope oli kipee mutta vuokrasin sitten Roosapoosaa. Menin tunnin ilman satulaa ja vaikka kello oli vasta 18 niin ulkona oli lähelle -25 pakkasta. 
Roosa oli aluksi vähän vastahakoinen työskentelemään mutta nopeasti se lämpesi ajatukselle työn teosta. 
Roosa tuli tosi kevyeksi eestä ja se meni hienosti väistöt käynnissä ja ravissa. Se on hevonen joka toimii hyvin istunnalla. Laukatessa Roosa tuli myös tosi kevyeks ja Jonna anto kehuja että näytti ihan tosi hyvältä. Hevonen näytti rennolta, kuulosti rennolta ja tuntu rennolta joten siinä vaiheessa saavutin sen kerran tavotteeni...saada Roosa rennoksi. Ja se oli ihan huippu fiilis kun laukkailtiin ja poni päristeli tyytyväisenä, kulki nätissä muodossa ja vielä hyvin avuilla ja rentona. Siihen oli hyvä lopetella, hölkättiin vielä loppuravit ja sitten käpsyteltiin. :) 

Huomenna luvassa sitten viikon vika tunti taas kerran ;) Toivottavasti päästään hyppäämään ja ei oo hirveesti pakkasta. Kahtoo sitten että saanko kuvia huomiselta toivottavasti! 
Ensiviikonloppuna mulla on sitten istuntakurssi-viikonloppu...! Ja Kahen viikon päästä;;; APASSIONATA! 
Aivan huikeeta! ;) Mutta mää lähen nyt koiraa käyttää... 
Mitäs digaatte uudesta ulkasta? 

2 kommenttia:

Kommentointi on tervetullutta, muistakaa kuitenkin:
# Asiallinen kielenkäyttö
# Tässä blogissa ei haukuta ketään
- Kiitos <3