23.6.2013

Juhannus, hylättyinä metsään

Joo eli me lähettii pe aamuna sinne vekaruskoskelle missä meijä piti olla sunnuntaihi asti. Yks ohjaaja rupes sit ragemaan meille pe iltana ja lähettii hetkeks rauhotttuu sinne mehtää, eikä uskallettu mennä takasi ennen ku se ois niinku rauhottunu. Jossai vaihees nähtiin ne ohjaajat autol ja sitten juostii niitä karkuu mehtää ja sit ne huus jotai nii aateltii et ne on vielki iha vitun äkäsiä eikä uskallettu mennä takas. Sit myö eksyttiin mehtää ja meille oli soitettu kytät perää jotka ei sit juhannus kiireitten takia voineet tulla meit ehtimää nii ne oli pyytäny virka-apua rajavartiolaitokselta mistä meitä lähti koirapartio jahistamaan.
Vittu myö neljästää siel metissä kuleksittii ja oikeesti mitä läppää me heitettii ei sitä tilannetta voinu ottaa vakavasti. Sit iitu ja Alan astu ruosteisiin nauloihin ja miul jäi piikkilankaa jalkaan kiinni, misa telo polvesa ja miun nilkka väänty :D
Oli oikeesti ihan hullua. Vittu meille viel sanottii et siel metäs on hirviä ja karhuja. Vittu. :D
Sit ku löyettiin takas "leiriin" nii siel ei ollu ketää. Meil oli kaikil iha vitun kylmä. Meikä sit sai siinä paniikkikohtauksen ja Alanil oli vaa shortsit ja t-paita se oli ihan jäässä ja meinas nukahtaa koko ajan. Ruvettii huutaa ja sit jostai kuulu koiran haukuntaa.
No sit ollaan menos tekee nuotioo niin nähään autonvalot ja juostaan sinne nii vittu ekana rupee yks ohjaaja ragemaan. Ne tuli 2'autolla ja meijä ois pitäny jakautuu kahteen autoon mut kukaan ei halunnu sen hullun ragepaskan kyytiin. No sit se paskiainen tuli sen auton kyytiin mis myö oltii ja myö hypättii pois ja juostii takas sinne mehtään myö tytöt ja misa. Et me ei vittu olla sen kusipään kanssa samassa kyydissä. Poltettii siel muutamat röökit ja sit kuultii taas haukuntaa. Poltettii jotai aurausviittaa ja kirjotettii sillä yhelle sillalle jotai shaissee. No sit nähää et ne rajavartiopaskat tulee sielt sen koiran kaa. Sit ne pakottaa meijät sinne autoille takas.
Jee. Mut oli meil kyl hauskaa vaik välil jännitti iha vitusti. :D

Semmone juhannus.
Huomen alkaa kesätyöt, ei hirveemmi huvittais.
Serkku synty 20.6 <3
Äiti tulee huome käymää. Jeee. Opin tekee frontin trampalla :D Tosin se ei aina meinaa onnistuu.
Loppujen lopuks ollaan kaikki kunnosssa, ja sillee pahemmilta vammoilta säästyttiin. Mitä nyt naarmuja ja vitusti nokkosenpolttamia ku jossai vaihees maattiin jossai nokkospuskassa. Ja Alan istu muurahaispesään ja Misa törmäs puuhun :D Kaikkee meille tapahtuki...hhe...

Eipä mulla muuta...ilosta keskikesää vaa kaikille.
En tiiä kirjotinko aikasemmi siitä et olin viikon siel julkulassa. :D
Mut joo, toivottavasti loppukesä menis paremmi.

Moroo <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentointi on tervetullutta, muistakaa kuitenkin:
# Asiallinen kielenkäyttö
# Tässä blogissa ei haukuta ketään
- Kiitos <3