18.9.2013

I put you high up in the sky and now you're not coming down #

Eile oli aika rankka koulutreeni, menin Dinalla ja tunnin lopuks sain ratsastaa sen kisaradan ja onnekseni muistan sen jo ulkoo. Opettelin sen sillon maanantai aamuna. 
Dina oli eilen jotenki takkusen tuntunen ja kiukkunen, ratsastin mahollisimman pehmeellä kädellä mut välillä oli pakko käyttää kovempia apuja ku tamma rupes pelleilee. 
Saatiin ihan mahtavat keskiravit sillä tunnilla, tuli tosi hyvä fiilis. Ja otin Dinan hoitsuks. :) 
Tänää heräilin taas ihan sika väsyneenä ja en oikeesti meinaa jaksaa pestä hiuksii suihkussa, mut kyl se viel luonnistuu. Pitää pakottaa itteni siihen. 
Mut nii, koulus menee hyvin. Ja tulee myös jatkossa menemään. 

Äiti sillo sunnuntaina vei Papun kotii, ja se on kuulema sopeutunu tosi hyvin. Zili on kuulema mustasukkanen sen luista, mutta muuten niil menee kivasti. Ovat kuulema sen olosii et eivät olis olleet erossa ollenkaa. Zili on kans ollu kuulema virkeempi nyt ku Papusta on sille seuraa äitin työpäivän ajan. 


Miley Cyrus - Wrecking ball ^
Hitto ku pitäis panostaa toho äikän kielioppiin, siitä on tulossa koe. Ja sit pitäis kans sisäistää ja opetella ulkoo noi avaruusgeometrian kaavat. Sit mun pitäis kans saaha kemia tehtyä loppuun. Siit on joku 6? kappaletta enää ja sit 2 koetta. Sen saan nopeesti tehtyä jos vaan haluun. Meil on tän viikon sijainen tääl koulus ku ope on pakkolomalla. Nii sit ku omaope tulee nii sit vois sopii niist kokeista. 
Mutta, illan suunnitelmii sen verran , että mun pitää siivota mun huone, tehä läksyjä ja sit me mennään kahtoo jäkispeli :) Jee! 
Mutta meil on viel 2 tuntia koulua, tunti jatkuu kohta. Aattelin seikkailla viel hetken mustin ja mirrin nettikaupassa. 
Moikka! <3 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentointi on tervetullutta, muistakaa kuitenkin:
# Asiallinen kielenkäyttö
# Tässä blogissa ei haukuta ketään
- Kiitos <3