26.10.2013

Hän tahtoi nimensä tähtiin hän halusi olla kuolematon

Pitkästä aikaa oon laitoksen läppärillä. En ees muista millon oon käyttäny tätä viimeks, oli siitä joku tovi kun en ees muistanu käyttäjänimee tai salasanaa tähä koneelle. 
Olin tänää tallilla ja alunperin mulla ei ollu Dinan hoitopäivä, mut hoidin sen sit kuiteski ku sovittiin silleen Dinan toisen hoitajan Jonnan kanssa. :) Jonna hoitaa siis yleensä lauantaisin ja mie ti ja ke. 
Meillä oli estetunti ja kentänkunnon takia, se oli iha ok kunnossa mut aika liukas hypättii iha pikkusii kavalletteja ja ristikkoja ja tunti oli tekniikkapainotteinen. 
Piirsin paintilla meijän tehtävästä kuvan, mun paint käsiala on aika surkeeta :D Toivottavasti kuitenki tajuutte siitä sen minkälaista tehtävää myö tehtiin. 

Aluks tultiin oikeessa kierroksessa, ensin 1 ristikko siitä ohjattiin ympyräkaari reitillä 2 ristikolle, sitten jatkettiin takasin alotus ristikolle joka oli nyt periaatteessa 3, siitä käännettiin lyhyemmälle tielle mistä piti hypätä 2 kavallettii joitten välissä oli 6m eli 1 laukka tuli siihen väliin, sitten käännettiin taas ristikolle, ristikolta maapuomille ja vielä ristikko. Tää oli tosi kiva tehtävä, ja must oli mukavaa että ei tarvinnu vaihtaa laukkoja kun kierrossuunta pysy samana koko tehtävän ajan. Tehtiin tätä myös vasempaan kierrosssuuntaan. 
Dina oli tosi kiva, sil oli paljo vauhtia mut se oli kuitenkin avuilla tosi hyvin. Huippu tamma <3 
Saatiin paljon kehuja opettajalta ja tytöiltä <3 

Tallissa sitten pesin Dinan pintelit ja takasuojat, siivosin sen ja 4 muun hepan karsinat. Kylmäsin Dinan jalan, vein Dozan tarhaan ja sit auttelin tyttöjä tallissa, vein Dinan tarhaan ja autoin päivä ja iltaheinien jakamisessa. 
;) Mukava päivä oli tallilla. 

Illalla ollaan lähös kahtoo jokipoikien peliä. Itseasiassa ollaan lähössä viienminutin päässtä :D Että alkaa pikkuhiljaa tulla kiire, mut ei siin midii. 
Toivottavasti on kiva ilta. Aamupäivä oli ainakin ihan super. 
Eilen ei ollu niin hyvä päivä, olin surullinen ja ikävöin läheisiä. Mutta niitä päiviä on. 

Yö - Likaiset Legendat I, ihan mahtava biisi <3 

Mutta mie ruppeen valmistautuu sinne peliin lähtöönn. Kiitti tytöille huipusta seurasta tallilla <3 
Ja äitille ku eilen juttelit munkaa <3 

Mie ja remu viimetalvena <3 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentointi on tervetullutta, muistakaa kuitenkin:
# Asiallinen kielenkäyttö
# Tässä blogissa ei haukuta ketään
- Kiitos <3