20.10.2013

What the fox say?

(c) Minä 
Ärsyttää, tänää pitäis lähtee takasi. Loma on liian lyhyt, tai sit kotona on liian kiva olla. Mut eiks se oo hyvä et viihtyy kotonaan? Laitoksessa arki on liian kiveenhakattua ja kaikki tapahtuu aina kello se ja se. Se on rasittavaa. Huoh. Mutta joo, eikai mulla muuta vaihtoehtoo oo kun pelata niitten säännöillä siihen asti että pääsen pois. Mutta niin kotiloma on ollu ihana, ollaan vaan otettu rennosti ja touhuiltu kaikkee mitä normaalistiki viikonloppuna. 
Purettiin viel joitain muuttolaatikoita mitkä oli vaan jääny kaappiin lojumaan :) 
Oon taas joensuussa illalla yheksän maissa, pitää viel lukee huomiseen kokeeseen vähä  en oo ees tehny koko koealuetta vielä ;D Hups...no yhteiskuntaoppi, sen voi vaikka reputtaa ei se niin tärkee oo. 
Tein aamulla loton, pitää viiä se tänään jonnekki. 
Arrggh, suunnilleen tunnin päästä pitäs lähtee :( Vyää, parin viikon päästä varmaa tuun lomille uuestaan.. 

Mutta joo, en varmaa ainakaa joka päivä kirjota ens viikol kun on vähä kiireitä ja laitokses on muutenki niin vaikee kirjottaa. 
Toivottavasti teillä on ollu kiva viikonloppu. Ja tosiaan yritän saaha ens viikon ratsastuksista kuvia. Lauantailta pitäs ainakin saaha. :) 
Mutmut, mää lähen tästä ku ei nyt tuu mieleen mitään kirjottamisen arvosta. 
Saattaa junas muuten tulla tylsää ku hukkasin mun puhelimen laturin enkä ottanu mpn kuulokkeita mukaan niin ei oo mitää tekemistä sit matkalle :D Tyhmä minä. Muuten oisin voinu olla netissä koko ajan. Höh. 
Byeskii! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentointi on tervetullutta, muistakaa kuitenkin:
# Asiallinen kielenkäyttö
# Tässä blogissa ei haukuta ketään
- Kiitos <3