23.10.2013

Loskaa, märkiä sukkia ja vesisadetta

Helou!  Mul on ollu tänää aika kiireinen päivä, no aamulla tultii myöhäs kouluun ku yks laitoslapsi rupes jotai angstaamaan..hehe. Mul oli tänää kemiallistenmerkkien uusinta koe josta sain 19/20 oikein ja ois ollu täydet mut ope oli korjannu edellisen kokeen väärin ja ku mä siitä harjottelin ne nii siel oli sit yks merkkiväärin. 
mut joo sit mul oli yhtopinkoe se meni ihan jees, ja äikänkokeen toinen osa mikä kai myös meni ihan jees se oli kyllä ihan ihmeellinen, joku laulun tulkitseminen. Skääk. 
Tjooo, sain eilen mun ttn kokeen 8+ ja matikan kokeen 6½ mulla on aina ollu vähä vaikeuksia ton matikan kaa, mut vahva kutonen on ihan hyvä :D 
Ulkona on ihan kamala sää, yöllä oli satanu lunta, ja aamusta on satanu vettä nii nyt siellä on loskaa maassa ja ihan tajuttoman märkää. Hyi. Kengät kastunu jo 4 kertaa tännää. Päätin sit että en lähe enää välkille ulos ku en haluu kastua. :3 

Eilen tuli tallilta viestii että tunti on peruttu ku kenttä oli niin huonossa kunnossa. Menin kuitenki tallille hoitaa Dinaa ja sain aika paljo kaikkee tehtyä sen normaalin lisäks. Laitoin suurimmalle osalle hevosista ruoat, kaikille hevosille iltaheinät ja ison tallinn hevosille kaikille jouduin käsivoimin kantaa vettä muutamaan otteeseen. ;:D Eikai siinä, sit kans avustin jonnaa tarhahepojen hakemisessa. Lakasin käytävää ja pesin Dinan suojat ja vesikupin. 
Yks hevosista oli vähä ähkynen niin mun apu tuli onneks tarpeeseen siellä tallilla. :) 

Mutta, toivottavasti tänään pääsis hepan selkään asti, muuten tulee vierotusoireita ratsastamisesta. Kumpa sulais se kenttä ja ne sais sen lanattua niin sen sais tasaseks. 
Ei mulla nyt muuta, huomenna on matikan koe...semmonen pieni. Ei siinä mittää. 
Ehkä menee paremmin ku se edellinen koe. Ja meen huomenna Arin luokse. Kirjottelen sieltä jos pojat ei oo sillä. Ku ne aina valtaa koneen. 
Mut moro <3 

Siinä teille vähän piristystä tähän päivään, jospa se vähä piristäis tässä harmaudessa, vesisateessa ja loskassa. :) Muistakkee pukeutua riittävästi tuol on ihan pirun jäätävää. 

2 kommenttia:

Kommentointi on tervetullutta, muistakaa kuitenkin:
# Asiallinen kielenkäyttö
# Tässä blogissa ei haukuta ketään
- Kiitos <3