29.6.2012

Kauanks pystyn viel pidättelee itteeni?

Helou ja ilosta perjantaita vaan teillekkii! Meitsil on taas kerran ollu hirrrveeeen raskas päivä tai siis eilen oli..:D Mut nii sitä se elämä teettää. Ja taas mä oon valvonu...turha tässä vaiheessa ruveta nukkumaa..sit herätessä vätystää vaa entistä enemmä. 

Kuitenki tässä aikasemmi ku tultiin Roosan luota (sen mutsin kyydillä) nii oltiin just kääntymässä tielle jonka varrella sijaitsee siis risteys meijä pihaan..nii kuitenki meijä eellä ajo 6-7 mopoo parilla oli kans kyyissä henkilöt. Ne ajo tahallaan tosi hitaasti ja ryhmittyvät siihen yhelle kaistalle silleen neljä vierekkäin -.-'' Mun täti sit tööttäs ja vaikka mitä mut nää vaan hidasti entisestään...ne pojat vilkuili koko ajan taakseen ja täti kun otti kännykän esille niin rupesivat peittää rekkareita...:D Sit vähä ennen meijä risteystä ne kaikki poukkoili siinä kadulla silleen et ei meinannu päästä ryhmittyy sinne kääntyvien kaistalle.
Meinattiin kyllä poliiseille mokomista ilmottaa!

Tääl meilläpäin on nyt ollu hirveesti noita mopo juttuja...laittomii mopoja ymsyms...sekopäisiä kuskeja ja poliiseilla ollu täystyö niitä jahistaa varmaa.
Ärsyttävää, minä en ilmeisesti tule edes saamaan mopoo...koska se kortti on niin "kallis" jee... pitää ilmeisesti alottaa pimeet työt ja maksaa se helvetin kortti ite..ja ostaa sitte kunnon mopoki! NII.
Voe mavon silimä. 

Mutta joo, tääl on nyt tällee aamusta tosi ihana sää. Oon melkee 90% varma että iltapäivällä sataa vettä...
Ja mikä hienointa, mul on 10-11 tai 9-10 en oo kyl varma..nii se sihti -.-''
Haistakoon pitkän paskan mokomat epäkorrektit ääliöt nysväri apinat.
Mul on tänää ollu taas kauhee villi meininki...
En pysty enää kauaa pitää itteeni irti laittomuuksista. Alkoholia ei saa, ainakaa Roosan luota niinku ennen. Joo niil on 4 lavaa lonkerooki kellaris mut ne kaikki on täysiä, ei viiti avata. Tiietään mitä siitä seuraa. Naapureilta on pöllitty se mikä on ollu pöllittävissä silleen ettei huomaa et niitä on kadonnu. Pahempia viinoja ei viiti ottaa koska neki huomattas heti. Tai siis se et ne on poistunu rakennuksesta, ja kenenköhä mukana...hmmm...syyllistähä ei varmaa koskaa saaha selville.
Kotona meil ei oo mitää...ehkä pisang ambonin pohjat ja jotai ihme rommipaskaa :DD Mut näin hieno neiti ei sellasta shaibaa juo.

Oispa joku vakkari hakuri...ois tosi helppoo. Okei meil molemmil (miul&roosal) on täysikäset veljet mut ihan niinku ne meille hakis?!? Joo juoruisivat vaan mutseille et me ollaan ylipääsä pyyetty niitä hakemaan.
Kivakiva, tuli mieleen ovela juttu. Haluutteko tietää? No ihan sama kerron jokatapauksessa :D
- Alkoholi ei ole minun ongelma....ongelmani on __________.  
arvatkaas kuka unohti? :DD mikäs umpilahovatipää musta on tullu ku ei muista mitään?
Se loppu tais mennä jotenki - Vaan se että sitä ei saa mistään". :DD
Tosin tokiha me saatas mut kestäskö pokka....Roosan iskä suuttus niin helvetisti ja voitte uskoo että se ei oo mikää kovin lepposa kaveri suuttuessaan...eikä pahemminn tee mieli olla sen reitillä ku se on rageentunu.

Meitsil on tylsää. Roosaki tos vaan nukkuu :Dd
Mitähä mää tekisin ku katoin äske pari jaksoo poliiseja ja ei oikein oo mittäää tekemistä sinänsä.
Vosiin pelata flyffiä, tosin sekin kiinnostaa kuin kilo paskaa.
Ainii tänää ois hyvä pitää kunnon bileet ku meil on kämppä tyhjänä. Mutsi lähtee yövuoroon, isäpuoli ja toine veli festareille Ouluun ja toine veli kaverisa tupareihi lähtee :D Ainaki me voitas soittaa musiikkia miljoonalla ja sit tulis poliisit käskee musan pois...ovelaa! Eiks ois aika mahtia?!? Tosin Roosa ei oo kovin innolla lähössä mukaan mihinkää hommiin mistä vois tulla poliisi juttu...varmaa pelkää isääsä sen verran.
Ehkä ne poliisit vaan sanois meille että laittakkee musiikki hiljemmalle. Sitten ne näkeeki ovelta pari tyhjää viinapulloo :D Oiski aika ovelaa...sit vaan sopertaa jotai "Eii meilloo kettää aikuisii kotona...ja ei me voida lähtee minnekkää ku pittää koiraa hoitaa"...! Ovela juoni taas kerran. :D
Ei vittu mitä mä taas suunnittelen?

Kattoony, mutku oon ollu lainkuuliaine kansalaine jo melkee viikon...ja kaikenlisäks mä jopa vilkutin poliiseille tänää :D Olin siis niille jopa kerranki kohtelias, tosin sit hetiperään haukuin ne alimpaan helvettiin ku mokomat ignooras mut täysin :D Niil oli just tehtävä menossa ku kaahasivat sellasta kyytiä...ja kuskil oli radiopuhelin kädessä (se auton radio).
Ihan sama! Meitsi vois ruveta kahtoo jottai ohjelmaaa....ja ainii pakko kertoo tehtiin eilen roosan kaa makaronilaatikkoo oli se ihan syötävää :D
Yöllä katottiin parileffaa ja mässättiin hirvee kasa kaikkee törkyä...yök nyt jälkeenpäin ajatellen :D

Mut joo, taijan ruveta kahtoo jotai ohjelmaa. Mikäli sikäli löydän mitään kiinnostavaa!
Byeski :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentointi on tervetullutta, muistakaa kuitenkin:
# Asiallinen kielenkäyttö
# Tässä blogissa ei haukuta ketään
- Kiitos <3