26.7.2012

Sacramento

On taas tapahtunu hirveesti..alotan vaik ti-ke yöstä...no me Roosan kaa pompittiin vähä niitte vintillä...arvatkaa kuka tuli huutaa meille? Kari. En enää musta puoliakaan sen mongerruksesta mut tyyliin jokatoine sana oli vittu. Sit se kans sano mulle: "laihuta ja jos täältä kuuluu vielä yhtään vitun ääntä niin te lähette vittuun täältä." Ja sot eile illalla ku pyyettiin Roosan iskä Api hakee meijät meilt ku oltiin Ziliä hoidettu tääl ja haluttiin uimaa ja saunoo nii sil oli Kari kyyis.
Sit ne saarnas meille siitä pomppimisesta ja Kariki sitte esitteli pahoittelunsa lapsellisesta käytöksestä...
Illemmalla ku ooteltii et Api ja Kari tulee saunasta nii siin höpötettiin baarissa ja sillai...sit Api anto meille siiderit ja Kari sano et "Nätisti sitte" tjss.

Sitku oltii saunassa käyty ja just siel suihkussa nii kuulu Mikon luota (yläkerrasta) 3 tömäytystä...no me sit laitettiin radioo hiljemmalle ku se oli aika kovalla...just ku Roosa sit tuli takas suihkuun niin arvatkaa kuka ryntää saunaan karmit kaulassa? Mikkopa tietenki oli repässy lukossa olleen oven nii voimalla et se ovenkarmi halkes ja lukko ei pysyny kiinni. Tää sit kanto ne poppivehkeet sieltä pois ja kiros siinä samalla. :D

Vittu että säikähettii...mut juu huomenna festareille! :) Kiva!

Mut nii se Kari episodi sai mut melkee viiltelee again...

Byeskii!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentointi on tervetullutta, muistakaa kuitenkin:
# Asiallinen kielenkäyttö
# Tässä blogissa ei haukuta ketään
- Kiitos <3