10.9.2012

Homma meni näin

Jäätiin kiinni. Sunnuntaina bostattiin siel yhen nimeltä mainitsemattoman koulun katolla ja poltettiin siel lippis, ei ollu meijän :D Poliisi ku sai meijät myöhemmi kiinni dösä pysäkiltä olivat saaneet selville et me oltiin syylliset siihen K-rauta juttuunki. 
Ei nyt oo hirveemmin intressiä kirjottaa...Koulussa menee surkeesti ope on iha mulkku ja sillai. Ens ke on se kuulustelu ja sossu juttu samalla kai. Kivakiva, saattaapa olla niin et nää tytöt joutuu laitokseen. 

Tänää olin iha ramastunu koulun jälkee eikä mul ollu konetta käytössä, nii makasin vaa sängyl ja kuuntelin musiikkia ja mesetin kännykällä R'n kaa. Meinasin pari kertaa nukahtaa. 
Huomenna pitää koulus leipoo pullaa vanheimpain-iltaa varten :S 

Nii. 

Duunattiin paskaa, jäätiin kii ja siitä vittu laskut maksettiin. < näin se nyt valitettavasti menee, lasku siit vahingonteosta kasvaa korkoo kunnes ollaan kykeneväisiä alkaa maksaa sitä..koska mun mutsi tms ei todellakaan aio sitä maksaa. "Siivoa sotkusi ite." 

Jjoo...noo mut meitsi vois kohta ruveta nukkumaa nii jaksais huome herätäkki. Olikoha huome jotain erikoista luvassa? Ei kai! 

"Hyvä että te jäitte nyt kiinni niin ei tullu mitään suurempaa vahinkoo."

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentointi on tervetullutta, muistakaa kuitenkin:
# Asiallinen kielenkäyttö
# Tässä blogissa ei haukuta ketään
- Kiitos <3