14.10.2012

- I took a photo -

Eilinen kuva. 

Nonii, on taas yks päivä aikalailla pulkassa. 
Roosan kaa ollu tosi kivaa ja sillai. Mutta mutsit taas saaneet meijät raivon partaalle. Roosanki äiti kuvittelee nyt yhtäkkiä tuntevansa R'n joteki hirveen hyvin ja puhu jotain et Roosahan ei pakosti voi lähtee sinne 2 leirille, puukonisku selkään "Anteeks mitä sä sanoit?". 
Jjoo, en ees muistanu miten paljo noi vitun idiootit lehmät sekottaa meijän elämää. Miten paljo ne tähän kaikkeen paskaan on vaikuttanu. 

Mut ei siitä sen enempää. Huomenna pitäs olla klo 8.15 jossai helvetin sossutapaamisessa...tjooo, vitun kiva. Ei paljo kiinnosta mut pakko sinnekki on vaan mennä. Huoh, oikeesti ei tuo mun täti musta välitä, ja loppupeleis sillä ei oo mitään väliä. Mä tiiän et on yks ihmine joka rakastaa ja se riittää mulle. 

Mut nii, sanoin tos aiemmas postaukses et julkasen illalal niitä tänää otettuja kuvia niin voisin mä jotai laittaa.



Semmosia kuvia, sää oli aika epäinspiroiva (pilvistä ja aivan helvetin kylmä) nii näpit jäässä kurasia mettäpolkuja pitkin oli oikein ihana vaeltaa :D Mut hyvässä seurassa kestää mitä tahansa. 
Ja tuossa vaan murto-osa niistä kuvista mut en jaksa hirveesti niitä laitella. 
Jajaja, ärsyttää vähän. Pitäs kohta mennä nukkumaanki et jaksais sitte herätä ja sillai. Eeen halua. 

Nuo sydäntä muistuttavat lehet oli musta aika huvittavia :) 
Oon taas allergistunu Papulle, kun se vaihtaa karvaa ja oon ollu niin pitkään poissa kotoo niin nytku tääl pöllyää kaninkarva nii ihanaa :D Noo, onneks se on kohta uudessa karvassa kokonaan. 

Käytiin R'n Ja Zilin kanssa aika pitkällä iltakävelyllä mut oli oikein ihanaa :) Kiitos rks <3 

Ajateltiin pitää Marraskuun alussa halloween "bileet" tosin ehkä ne on enemmän vaan illanistujaiset, eli me kaks ja jotain pientä purtavaa. Jutellaan ja ollaan vaan, hölläillään :D 

En tiiiä :P 

Mutta meitsipä valkkaa nyt jonku ohjelman, kuten huomisen salkkarit :D Ja sit käyn hakee iltalääkkeet. 
Byeskiii. 

Viel pari kuvaa, osa näistä on Syyskuulta. 

14.10


Huomaa kyl miten syyskuussa ei ollu ees ruska viel. Ärsyttävää kun seki meni multa ohi, se vaan tuli ja meni..ihan kun se ois kestäny vaan paripäivää. 
Huomenna lisää sitten :) 

Byeskii!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentointi on tervetullutta, muistakaa kuitenkin:
# Asiallinen kielenkäyttö
# Tässä blogissa ei haukuta ketään
- Kiitos <3