18.11.2013

Kooste viikonlopusta

Noni, tulin nyt sitten kirjottaa enemmän viimeviikonlopusta. 
Lauantaina menin aamusta tallille, siel oli vähä härdelli päällä ku hevoset oli villinny erityisryhmän tunnilla. 
Siinä sitten kiireessä laitoin Dinan valmiiks omalle tunnilleni. Meillähän oli siis esteryhmä. 
Tunti alko tosi kivasti. Hevoset kulki kivasti. Kun alettiin tulla meijän puomitehtävää laukassa, tehtävä oli siis semmonen että meillä oli 16m välillä 2 puomia siinä 6 laukan välille piti välillä tulla 7 laukalla ja välillä 5, että joutu lyhentää tai pidentää askelta, niin Remu otti vähän tuulta purjeisiin ja lähti viilettämään. Siitä Dina sitten kans otti jotain ihan ihme pomppuja, se hyppäs pystyyn ja pukitti samaan aikaan. Sain sen rauhottumaan ja jatkettiin meijän tehtävää. Jonku ajan päästä kun Remu oli tekemässä sitä tehtävää. Se tuli ensin ihan rauhallista laukkaa sisälle, ja yht'äkkiä lähti ihan hiton moista kyytiä menemään pää pystyssä. Ratsastaja tippu sieltä, mut toisinku yleensä Remu ei pysähtyny vaan juos ympäri kenttää ihan villinä. No me muut tultiin sitten omien ratsujen selästä alas, ja pidettiin hevosiamme rauhallisina. Siinä kyllä vähän verenpaine nous :D Remu tuli aina välillä ihan kohti kiitolaukkaa ja teki sitten äkkikäännöksen toiseen suuntaan. Siinä kyllä vähän pelotti hevosen puolesta kun kenttä oli aika liukas. 
No jonku ajan päästä Remu anto kiinni, siinä me sitten hetki ihmeteltiin ja noustiin takasin selkään. Sit rauhoteltiin hevosia, otettiin käyntii ja rentoo ravia ja sitten loppu tunti. 
Se oli aika mielenkiintosta, kyllä siinä vähä jännitti kun Remu kaahas ihan villinä. Mut Dina kulki tosi nätisti, ja luotti muhun siinäkin tilanteessa ja pysy fiksuna. Vaikka kyllä sekin sitä tilannetta säikähti ihan selvästi. 

No tunnin jälkeen purin Dinan ja siivosin sen karsinan ja tein kaikki semmoset hommat. Klo 13 mulla alko viel toinen tunti olin siinä kahestaan Likan kanssa. Menin Pilkulla ja me hypättiin. 
Tehtiin aluks samaa laukan lyhennys-pidennys tehtävää kun esteryhmässäkin, sitten lisättiin tehtävään kavaletit ja ristikko, siitä siirryttiin pystyihin. :) 
Tunti meni tosi kivasti. Mun jalka pysyy kuulema esteellä hyvässä asennossa. Ja mun kevyt istunta on hyvä :) 
Kentän huonon kunnon takia jouduttiin tekee tosi yksinkertasta tehtävää. Mutta se oli mukavaa, tunti oli huippu, ja poni super <3 

Olin sitten klo 16 aikaan vasta yksikössä, siinä sitten söin ja lähettiin ohjaajan kanssa vuokraa leffa. 
Se oli joku Johnny Deppin aika uus, mikähän se oli nimeltään "Lone ranger?" tai joku vastaava. 
Illalla sitten neuloin vielä sukkaa ja kahtelin telkkarii. 

Sunnuntaina lähin ohjaajan kanssa viemään peräkärryn Ilomantsiin ja käytiin kans kävelemässä joku 10km lenkki metässä koiran kanssa. :) 
Sunnuntaina pelailin kanssa pleikkaa ja neuloin. 

Tänää mulla ei oo ollu hirveen hyvä päivä. Aamu alko sillä että meinasin myöhästyy bussista, sitten ekalla tunnilla oli matikan koe. Ja loppupäivänki väsytti ja kotsassa ei ollu mulle siatonta jauhelihaa. Argghhhh! Siinä vaiheessa meni hermo. :D Noinki pieni asia mut rupes vituttamaan ihan liikaa. 

Huomenna meen nyt ekaa kertaa (luvallisesti) kouluun ja pois bussilla, ja meen Arin luokse. Normaalisti olis Tiistaisin tallipäivä. Täytyy mun siellä Arillakin kuitenki välillä päästä käymään. :)
Keskiviikkona mun ilta menee talillla, torstaiks mulla ei taida olla mitään suunnitelmia. Perjantaina äiti tulee Joensuuhun ja mennään tohon Pekuun viikonlopuks. Nii torstaina varmaa sit käyn ostaa meille ruokaa sinne. :) Ihana ku äiti ja Zili tulee viikonloppuna, onkin jo ikävä. <3 
 Varsinkin sitä karvalasta :D Ja no, on äitiikin. Ihan tosi paljon. 
Tää yksikön kone on semmonen, että tällä voi tehä vaan yhtä asiaa kerrallaan niin en pysty laittaa tähän kuvia. Äiti ottaa läppärinsä mukaan niin voin sitten viikonloppuna tehä semmosen postauksen missä on joitaki kuvia mitä oon nyt lähiaikoina ottanu. Ja oikeestaan voin huomenna koulussa lisätä tähän niitä Lauantain kuvia, ja jos jaksan pistää ne videot youtubeen niin laitan ne videon pätkätkin. :) Tai sitten laitan ne vasta viikonloppuna ja editoin niitä vähäsen. 

Siinä oli silleen tiivistetysti mun tän viikon suunnitelmia. Nii ja Lauantaina meen kans tallille. 
Ääh, toivottavasti pääsen tällä viikolla hakee sen Horzen paketin. Ja toivottavasti ne ratsastushousutkin tulee tällä viikolla. :) 
Byeskii! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentointi on tervetullutta, muistakaa kuitenkin:
# Asiallinen kielenkäyttö
# Tässä blogissa ei haukuta ketään
- Kiitos <3