9.11.2013

Movember

Luin yhen ystäväni blogia tossa äsken. Kumpa sulla menis paremmin...vietettiin pitkiä aikoja osastolla yhessä. Susta tuli mulle ku isosisko, sen siskon tilalle joka ei enää halunnu kuulua meijän perheeseen.
Toivon oikeesti koko sydämestäni, että saat kaiken kuntoon ja ettet luovuta. Mä uskon suhun.

En tiiä mikä muhun meni, kun käytiin kaupassa mie ostin yli kilon karkkia :D Huhhuh!
Ollaan tänään kans laitettu ulos jouluvalot. Ja mutsi ja ville sai nauraa mulle, kun avasin sen valopaketin "täällä ei oo muuntajaa", no äiti sano et oota mie katon täältä eteisen kaapista. No se rupes kahtoo sieltä, enkä jaksanu oottaa niin otin avaimet ja sanoin et meen kahtoo varastosta jos se ois siellä. No sitä ei löytyny kummastakaan varastosta. Tultiin sisälle, äiti pyys mut keittiöön sillä oli semmonen ilme että se haluis sanoo jotain...katoin et se oli virittäny ne jouluvalot siihen eteisestä olkkariin ja ne oli päällä mietin vaan että "nonii äiti testaa palaako noi valot." Mie sanoin että meen kahtoo viel yhestä pahvilaatikosta et oisko se siellä, mutsi ja ville vaan nauro. Sit mä löysin semmosen Scream naamarin ja säikytin Nooran se päässä ja juoksin olkkariin, taas äiti ja ville nauro. Äiti sano että kato keittiön yläkaapista no miepä fiksuna menin sinne ja kysyin että mitennii se ois täällä. Sit mutsi kysy että, miten nää valot palaa ilman muuntajaa?
:D Se oli löytäny sen muuntajan sieltä eteisen kaapista ja tahallaan anto mun ravata ympäriinsä sitä ettimässä. Emmä ois tajunnu jos ne ei ois sanonu. Kahoin vaan sillee joo siinä ne valot palaa mutta missä muuntaja on?

Tosiaan sitten asennettiin ne valot meijän takapihalle, syötiin ja kohta lähetään käyttää Ziliä ulkona. :)

Joop myöpä lähetään...hyvät illan jatkot kaikille!



(c) Minä

Onko teijän tutut miehet muuten ajanu naamasa paljaaks Movemberin kunniaks ja kasvattaa viiksiä? ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentointi on tervetullutta, muistakaa kuitenkin:
# Asiallinen kielenkäyttö
# Tässä blogissa ei haukuta ketään
- Kiitos <3