30.11.2013

- Luminen lauantai -

Moi, nukuin viime yönä kokonaiset 12 tuntia! Nukahdin heti kun laitoin pään tyynyyn. 
Aamulla heräsin 9, aikaan kävin suihkussa ja söin ja lähdin tallille. 
Kenttä oli niin jäinen, että meillä oli koulutunti ja ei menty laukkaa ollenkaan. Ei se minua edes haitannut. Koko tunnin ajan satoi lunta aika rivakasti. 
Ratsuna mulla oli Bani tamma. 
Alku tunnista Bani vähä testas mua, mutta kun laitoin neidin ojennukseen niin ravikin muuttui tahdikkaaksi, peräänanto oli hyvä ja hevonen rento. 
Avotaivutukset ja ravipohkeenväistöt onnistuivat kivasti. Välillä kun Bani väsähti se koitti painaa kädelle, mutta sitten nostin sen päätä hiukan ylöspäin niin tyttö ryhdistäytyi ja rupesi itse kantamaan itsensä. 
Kävin hetken kuvailemassa seuraavaa tuntia. Mutta sitten tuli niin kylmä, että oli pakko lähteä talliin. Talliin mennessä huomasin, että nyt uusi yksityishevonen Mölli on saapunut pihaan. Kävin sanomassa tytöille ja seurattiin sitten vähän matkan päästä Möllin hokkien laittoa ja trailerista purkua. Sitten mua tultiinkin hakemaan.

Lumisade ei ole laantunut vieläkään. Toisaalta ihan mukavaa, että tulee lunta ihan kunnolla. Tänne on luvattu yöpakkasia jopa -20 astetta! Talvi on tullut siis. 
Loppu päivän ajattelin katsoa nauhalta McLeodin tyttäriä, neuloa villasukkia, katsoa Monsterit OY yliopiston ja herkutella. Illalla voisin ehkä mennä käymään saunassakin. 

Loistavaa lauantaita kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentointi on tervetullutta, muistakaa kuitenkin:
# Asiallinen kielenkäyttö
# Tässä blogissa ei haukuta ketään
- Kiitos <3