3.11.2013

Live your own dreams #

Hello world!! 
Perjantai koulussa meni silleen että ehin olla ekan tunnin paikalla, ja sillonki kirjotin koneella vaan semmosta raportti pohjaa. Sit mulla oli 10-11 lääkärin vastaanotto. Sen jälkee kävin yhen ohjaajan kaa Houkutuksessa lounaalla. Söin salaatin. Sitten sieltä menin carelicumiin missä oltiin vikatunti kattomassa näyttelyitä. Ne oli ihan kiinnostavia, ja ois siellä varmaa toinenki tunti vierähtäny. 
Perjantai illalla, menin sit omikseni joka oli melkee 6viikkoo sairaslomalla kanssa Amarilloon syömään. Se ruoka oli tosi hyvää. Jälkiruoaks söin Whiskey Heladon, viski jäätelöö ja kakunmurusia ja kinuskikastiketta. 
Sitten ajeltiin hetkonen ympäri joensuuta ja mentii sitte takasi yksikköön. 
Lauantaina menin aamusta tallille, olin aika väsyny mut ilonen siitä että pääsee taas hepan selkää. Ku kävin kahtoo listan, nii siellä luki että saahaan keskenämme sopia ratsut. Mie sit sain Pilkun itelleni, ai että se oli ihana. Tehtiin aluks semmosta tehtävää molempiin suuntiin että tultiin laukkapuomi-kavaletti- laukkapuomi (lila-viiva) ja jatkettiin uraa pitkin laukassa. Pilkulla oli paljon vauhtia niin jouduin keskittymään tosi paljon sopivan vauhin ylläpitämiseen ja siihen että tulee hyvä paikka kavaletille. Jouduin myös kiinnittää paljon huomiota omiin kantapäihini kun ei paino meinannu pysyy siellä alhaalla, kantapäillä ja jalkkarit liuku jonkun verran. Sitten päätin lyhentää jalustimii reiällä niin sillon pysy ne kantapäät paljon paremmin oikeessa asennossa. 
Sitten tultiin kolmee pystyä, jokaselle tuli laukanvaihto (vihree-viiva). Pilkku oli tosi vahva vasemmalta ja mul ei ollu vasenpohje läpi niin ekalla ei sit tullu vaihtoo. Sit sain vasemman pohkeen läpi ja ponin kuuntelemaa niin sit tuli vaihot jokaselle. Mentii ihan pieniä ja Pilkku oli silti iha fiiliksissä ja innostu ihan hirveesti. 
Lopuks hypättii viel keskimmäistä pystyä muutama kerta ja sitä korotettiin, ja sitten tultiin keskimmäinen ja siitä uralle, uraa pitkin pitkän sivun alkuun ja siitä käännettiin vinottaiselle pystylle jota oli myös korotettu. 
Pilkku oli super. On noi ponit kyllä ihan parhaita. <3


Lauantaina illemmalla mentii kahtoo Jokipoikien peliä vastassa oli Jukurit. Ja ei hävittiin 2-3, mut se on elämää. Ois kyllä ollu upeeta voittaa ne. 
Tänään kävin aamupäivällä valokuvaamassa ja raidaamassa. Sitten käytii makuunista leffa päädyin siihen "Piin elämä" leffaan. Ja ostin Parrotseja <3 
Sit tossa kahtelin sitä ja ai että se oli ihana. Suosittelen. Aivan ihana. 
Siinä oli paljo mielikuvituksellisia asioita. Sitten tulin tähän koneelle. Mun oli tarkotus lukee tänään uskonnonkokeeseen, mutta sain luettuu vasta 3? kappaletta :D Ei paha. Jos sitä jaksais täs illal lukee viel sen koko alueen läpi nii vois huomenna koulussa sitten kertailla vaan. En kyllä muista mitään keskeisiä käsitteitä. .
Huomenna mulla ei taia olla muita suunnitelmia kun koulu ja kokeisiin luku. 


Joo, siis ärsyttäviä nuo webkamera kuvat kun on tommosia huonolaatusia ja naama jotenki valottuu liikaa ja kiiltää ja vaikka mitä :D Joo, mutta mää tästä häivyn. 
Mukavaa alkuviikkoo kaikille. 

Juju > Opastaja 
Ihan huippu biisi, vuos sitten tää biisi piti mua hengissä. 
Äiti, rakastan sua...onneks nähää ensviikol. Samoin Anna, Heli ja Roosa ja Laura serkku..ootte hirveen tärkeitä!! 




1 kommentti:

Kommentointi on tervetullutta, muistakaa kuitenkin:
# Asiallinen kielenkäyttö
# Tässä blogissa ei haukuta ketään
- Kiitos <3