28.5.2012

I hate Mondays


Klo 07:36 Maanantai aamu
Tulin justiisa suihkusta, ja vätystää kauheesti :/
9 alkaa koulu nii täs on viell mukavasti aikaa ennen sitä. Arvatkaas vaan huvittaako mennä kouluun? -Ei. Sit jos jäisin himaan nukkuu nii mutsi rageis herättyään aika semisti varmaa -.-'' Jaja ihanku jaksaisin olla koulussa johonki 14.45 asti -.-'' Onneks ens vuonna on jokapäivä vaan 14.15 asti.:)

Mut nniih, tuskin meil on mitään läksyjä tai semmosii ollu nii voin ihan hyvin olla vaivaamatta päätäni niillä. Aijjaij, oikeesti haluisin mennä nukkumaaan!! Mut mutsi sit kuitenki pakottas mut sinne kouluun...sit voisin keksii jonku ovelan juonen vaikka että "no mutku ne lähti 10.....x-paikkaan" :D Ne tulee vasta yheltä ja sit meil on enää valokuvausta, en varmasti mene.
Eiks ois ovelaa..:P
Meitsi tääl lukee iltalehtee :) Eipä siel mitää kauheen kiinnostavaa tänää ookkaan mut jes enää 3pv koulua tän päivän jälkee :D Vois tos tasalta pukasta päälle ja käyttää koiraa nopee, ja sit miettii et jäänks mää siis nukkuu vai..:)
Äääh, oikeesti. Roosa on luultavasti kotona nukkumassa ;D Ainaki se oli laittanu jotai sen suuntasta tekstarii et se vois jäähä nukkuu tjss..
Herättäkää mut, kun on Perjantai! Kiitos ;) 
Mut nii, ainahan sitä voi yrittää ;) Eli käytän koiran ja meen takas nukkuu...kattoo ny et kauanko mä sit saan nukkua. Ja onhan toi mun velikin miljoona kertaa nukkunu pommiin eikä oo mutsin huutamisesta huolimatta noussu ylös. Ja mä voisin nousta ylös mut kouluun en menis :P Muahahahahaa!!

Ilosta Maanantaita!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentointi on tervetullutta, muistakaa kuitenkin:
# Asiallinen kielenkäyttö
# Tässä blogissa ei haukuta ketään
- Kiitos <3