4.5.2012

Suomi 1 - Valko-venäjä 0

En jaksanu/ehtiny tai jotain vastaavaa kirjottaa enää sen jälkeen ku tultiin kaupasta...mut nyt illalla katoin lätkää söin karkkia ja käytin koiran..sit tulin tähän koneelle ;)

Kivakun Suomi voitti mut oisivat saaneet pelata paremmin..ne koittaa pelata hirveen siististi ja hienosti ja niitten hyökkäykset on hirveen hitaita..sillon vastustajat ehtii jo ryöstää kiekon tai ettii hyvät paikat torjumiseen. Lisäks ruotsalaiset tuomarit oli ihan perseestä...eräs venäläinen huitas suomalaista silmään eikä siitä tullu sitten mitään? Paitsi  verta...siitä silmästä. kyl ne sit sai 2min+2min jäähyn mut ei tuosta huitasusta! Lisäks ne venäläiset hyppäs aina kiekon päälle makaamaan ja yhesti eräs pelas käsipeliä...hirvee kasa maalin eessä ihmisiä ja sitten joku suomalainen silleen sniikisti maalin sivulta saa hivutettua sen kiekon sinne maaliin menemään mutta yks siinä kasassa makaava venäläinen tönäs sen kädellä pois sieltä maalista -.- No ei se viel ollu maalissa mutta 3cm päässä. Jee!

Kuitenkin huomenna käyään äitin kaa kontissa&maxilla ja sit illalla mennään koirapuistoilemaan.
Sunnuntaina meen kuvaamaan Annan estevalkkua aamupäivällä ja illalla mennään Zilin kaa kahtoo yhtä äitin työkaverin Slovakian Cuvacii ;)

Jooh nyt meen nukkumaan! Moikka!

Yritähhän Suomi pärjätä!! Maailman mestari -12? ;) 


P.s Mun smartphoton paketti tuli tänää ;) 39 kuvaa ja hinta 4.94e!!! Heh!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentointi on tervetullutta, muistakaa kuitenkin:
# Asiallinen kielenkäyttö
# Tässä blogissa ei haukuta ketään
- Kiitos <3