21.5.2012

Vitutus

Hell yeah!
Tän päivän sana on: Damn.
Ehkä jotkut teistä arvaa mun olotilan, tai paremminkin mielentilan tällä hetkellä...haha, oikei mielentila on erittäin hyvä mutta vituttaa ihan helvetin paljon ja tekis mieli lähtee taas lipettiin. Prkl.
Steen1 - Unionin sotilas, saako ees vitutuksen päälle tää biisi...? Niiiin, helvetin totta.

Nii ja kuraattori soitti tänää äitille, kunnon sossukäntty sekin sain kutsun ekalla välkällä sen luokse ja arvatkaa mitä mul on vaan yks juttu sille sanottavana: Vittuakos se sulle kuuluu (missä minä oon ollu siis).
Älveeki joistai vitun poissaoloista aina ahistelee...

Hah..nyt soi Steen1 - Terroristi
Minun ja Roosan jutut tulee aina tästä biisistä mieleen ;) Oikeesti mulla on sama vittuuntunu fiilis kun sillo ennen ku me karattiin...et vittu karautetaanko taas pois täältä vittu pariks viikoks.
Nojoo ja tiiättekö mitä...Roosan vanhemmat uhkas, että jos Roosan pikkuveli..joka on ollu laitoksessa joutuu ton roosan "tempauksen" takia takasin laitokseen niin ne neuvvottelee roosan sinne sen pikkuveljen tilalle. Et tervetuloo kotiin! Jooooh...vituttaako ees, tuol just käskivät kuulemma laittaa musiikin kiinni. Puhutaan mesessä kiinni...ja Roosa kuuntelee _aina_ musiikkia, ainakun se on koneella niin vähäkö vittumaista ku ei saa kuunnella -.-''

Nyt on sellane: "FFUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU..."
olo. 
Damn...ärsytttäääääääÄÄ!!! :D 

Mut joooo....meitä ei erota mikään V. isokiho Korhonenkaan! SAATANA!!! 
Haistatetaan vitut sillekki Prkl! 

Sossutantat. FUCK YOU!!!!

Joo...ei oo nyt mikään kirjotusfiilis...:) 

-Viivi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentointi on tervetullutta, muistakaa kuitenkin:
# Asiallinen kielenkäyttö
# Tässä blogissa ei haukuta ketään
- Kiitos <3