7.5.2012

Let's get crazy...yeah!!

LET'S GET CRAZY!!


"Go out and do all the crazy sh*t you've never ever done before" 
Niinpä :D Muttah niin nyt vähä hankala kirjottaa kun mun kymmensormi järjestelmä ei meinaa oikee pelata on nimittäin nautittu Roosan kanssa tänään hiukan alkomahoolia (pari lonkkua per herkkupeppu) :D 
Niii jaja meil oli tosi kivaa Roosan kanssa <3 Love u, Love u, Love u so much <3 
Nyt tässä Shanen Live like you're dying biisiä ;) Tää on hyvä!! Meinaan kirjottaa kaikkee puuta heinää tähän oikeesti..oikeesti mulla on hyvä viinapää mutta eihän tässä mitään viinaa oo otettukaan ;DD Vittu mikä läppä!!
Joo! 
Huomenna meinattiin lintsata Roussin kaa ;) Mul on jo 297h poissa oloja tänä lukuvuonna, niin eipä tuo 7h enää siinä miltään tunnu ;D 
Vähä semmonen nousu humala mut täs nyt syön iltsipoltii (iltapalaa) niin tääkin mahti fiilis varmaan kohta kaikkoaa :D Viimistään sillonkun oon suihkussa! 


Ooh, Roosa...<3 kiss..
Mut en jaksa nyt kirjottaa enempää :D Sen vaan sanon että oli HUIPPUKIVAA.FI :D hehehee...joojajaajo niiin ja Roosa lähtee meijän kaa lappiin koko viikoks ! JES! ja niinnn eipä täs varmaa nyt muuta huomisesta saatte tarkan infon varmaan sitten huomenna ;D AInakin niin vois nyt olettaa! 


AINIIN viikonloppuna huimat huippukivat partyt tulossa :D (Tosin mun pitäs mennä järjestää luokan kaa jotain discoo) :D Vitut menen! 
AINII JA HUOMENNA TULEE SUOMI-RANSKA PELI!! <3 


Täs nyt vähä mun fiiliksii ilmasevaa kuvaa teille ;) 
P.s korostin tekstin tärkeimpiä juttuja punasella :D 


Tuoppi täyteen kuin olis jo! 





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentointi on tervetullutta, muistakaa kuitenkin:
# Asiallinen kielenkäyttö
# Tässä blogissa ei haukuta ketään
- Kiitos <3