21.5.2012

Karkurit palaa kotiin .::.

This is true.
Joo, sori blogin sekava ulkonäkö mut yhen jutun jaksoin tehä eli vaihtaa bannerin mut en jaksa ruveta värejä ymsyms säätämään <.< Oltiin siis La-Su yöstä Su 00:30 asti kadoksissa...oltas oltu pidempäänki mut sit oli niin heikko olo...oltiin syöty viimeks La suunnilleen klo. 20 niinii. Me muuten juotiin tuona La-Su yönä ihan kunnolla :D Ihan tais Minttu likööri pullo mennä, ja joku 10 siiderii/lonkkua, ja se on meijän ikäsille/kokosille jo paljon ;) Mut niin, meijät oli eilen illalla n. 23 aikaan ilmotettu kadonneiks, että jeeh..päästään johonki sossu tapaamisiin yms...mut oli pakko, pakko päästä tuulettamaan päätä.

Mut jooh, nii en ollu tänää koulussa. Koska ei olla nukuttu kovin paljoo ja muutenki aika heikossa hapessa...en eilen illalla kotona pystyny syömäänkää niin söin täs ku heräsin 11 suunnilleen, söin leivän ja puol lautasellista sellasta mansikka keittoo.
Hmm...alko soimaan Young, Wild and Free, siis oikeesti nuo sossutädit sais kuunnella ton biisin :D
Me ollaan nuorii, villejä ja vapaita, halutaan kokeilla juttuja..mut nykyään kaikessa on niin tiukat säännöt et sit on pakko rikkoo niit ;)

Mut nii, eilen ei saatu mitään "saarnoja" asiasta, joten ne ja kovat kuulustelut ovat varmaa tänää edessä. Että pitänee valmistautuu siihen henkisesti...miettii mitä voi sanoo.
Ja  erittäin kiva kun, meil oli sillon joskus alkukeväästä se vanheimpain ilta jossa mä en ollu niin Perjantaina muut pääsee klo 12 koska ne oli siellä, mut koska meitsi ei ollu niin ilmeisesti mun pitää jäähä 14 asti -.-' Onpa törkeetä, vitut jään...mitä mä siel tekisin? Olisin yksin meijän luokan tunneilla vai? Haistakoon paskan kaikki ne opet vaan.

Roosan iskä on aika hmmm...sanottaisko tiukka näissä asioissa että enpä ihmettele vaikka Roosalta jäis Lapinreissu kotiarestin tms, takia :S Toivottavasti se pääsee meijä mukaan ku on kuitenki mekon ymsyms ostanu jne,..Ja eiköhä ne siel juhlissa vähä ihmettelis jos Roosa ei pääsis sinne. Wooot....enää 7pv koulua :D Huomatkaa että en laskenu perjantaita...koska en todellakaan tiiä jaksanko mennä sillon, saa nähä. Mutsi varmaa pakottaa mut kyllä mut sit ois niinku mentävä. Joku tuli kotiin en tiiä kuka ku en nähny O.o Scary!
Mut jooh aaaaa....se oli Jesse (mun toine isoveli)...Mul soi tääl jotai random tai vähemmän randomm biisejä...nyt soi esim... Let's go ja tää on siis Calvin Harrisin biisi. Ei jaksa kuunnella tommosta...nonii nyt vaihtu, Heli Kajo - Jos mä kuolen nuorena btw eka kerta kun kuulen tän biisin ;)

Hmm....mitähän sitä tekis? Väsyttäs, nii voisin kohta mennä kattoo vaikka telkkaria. Koira ainakin ottaa ihan lunkisti, kyl itteeki väsyttää ;)
Meitsi taitaa siis häipyy tonne olkkarin puolelle...viel pitää kuunnella Best Damn night, se on soinu tänää mun päässä hirveesti :D Että ihan must.
Mut nii, pitäkäähä huoli itestänne. Ja pysytelkää poissa soskun kirjoista :DD
 Nii enkä viel ehtiny lähtee ku piti ettii viel jokunen kiva kuva ;) Nii Jedwardin - Lipstick hauska piisi ;:D

- Viivi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentointi on tervetullutta, muistakaa kuitenkin:
# Asiallinen kielenkäyttö
# Tässä blogissa ei haukuta ketään
- Kiitos <3