14.7.2013

Muille se on viikonloppu, meillä menee koko loppu viikko #

Laita tää nyt soimaan ;) 
Love this song <3 

Kello  näyttää 3:27, unohan sen samantien ja katon kelloo uuestaan. O.o 
Heh, joo olin siis Roosan luona...aluks oli Zili mukana, sit tuotiin se meille. Käytii kaupas, grillattii, mää söin miramarin pitsan ku oli vaan possua tarjolla :D Hyvin se pitsaki uppos. Sit käytii uimas ja saunottiin, sit istuttii terassil ja lakattii kynsia ja popiteltiin. Ah, huippua. 
Palattiin yhteen Roosan kaa. <3 
Vietettiin kuumia hetkiä siinä, kiinni toisissamme. Parhautta. Sit tuli R'n naapuri siihe, sit tuli Roosan iskä ,sit myö siin istuttiin ja juteltiin ja oltii ja kuunneltii musiikkia. 
;) Pitäis varmaaan ladata toho phonelle biisei,..nooo sen ehtii huomenissa sitten, eipäs kun tänään. :D Päivät nyt sekasin. Mua ei väsytä tippaakaan. Meil on ollu hauskaa. 

Otettii yhet lonkerot, ja no röökiä meni...ööö en tiiä miten paljo :D 
Sit maistoin (salaa) vodka-cola paukkuu mut vaan pari kulausta. Ää...toivottavasti kukaan ei lue tätä jonka ei  tartte tästä tietää. :) Enempää en sit kerrokkaa. 
Siin kävi Roosan toinen naapuri Zammu sit, oli ihan jurris, tuli baarista. Kävi siin terassin takana oksentaa, imitoi lentokonetta ja teki syöksylaskun nurmikolle jossa sit lepäili hetken, ja muitten avustuksella siitä sit jatko matkaa kotiinsa. :D 
Perus meininki. 
Heh, äitin piti hakee mut alunperin 00.00 mut se venähtiki sit vähä ja mutsi tuli 02.30 :D Ja siltiki meni viel yli ku ne jotai jäi säätää ja mä otin penkiltä 15 minsan hieronnan. Se oliki ovela hierovaselkänoja juttu siin tuolis. :P 
Tekis mieli pelata tf kakosta mut ei täl koneel. :D Täs on toki kymmenen näyttöö ja keskusyksikköö mun ympärillä mut kaikki varmaa toimii ja sillee. Eikä sitä oo näihi ees asennettu eikä jaksakkaa ny. 

Huomenna on pakkauspäivä, ja Roosa lupas tulla jossai vaihees auttelee mua. ;) Pitänee aika rajusti näit rojuja ruveta tunkee noihi lootiin ku tiistaina jo se muutto. Kauheeta olla koko ens viikko siel yksikös.
Sit sitä seuraaval viikol mul pitäis olla kotiloma. En tiiä oisko se sit 2 vai 3 yötä? 

Mut en tiiä meenkö niihi raveihi ku oisin ehkä mielummi Roosan kaa ja mentäis kiuruveelle. Ja tutkittais vähä niitä kyliä, et opittais liikkuu siel ja sillee. ;) Pitää tzekata mestat. 
ja laitella kaikki kamat järjestykseeeen. 

Hehhehehee, on ollu ihan mahtava loma kyl tähän mennessä. :D Ja eikös sen pitäis vaan parantua? 
Hmm, mitähä sitä duunais. Taijan ladata joitaki biisei jo valmiiks tähä koneelle et ne ei tarvii sit tänää myöhemmi hikoilla nii paljo tän homman takii :D 
Ää...mitäs mä nyt tein? ;D Jotaki tapahtu. En tiiä et mitä. Creepyä. 
No ihan sama. :D 

Mul on iha helvetin hyvä fiilis. Mistähä johtuis? 
Noo mut eiiiii pysty ennää kirjotttaa. Moro!

"California here we come, rigt back were we started from..."
Tonne mä haluun, some day. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentointi on tervetullutta, muistakaa kuitenkin:
# Asiallinen kielenkäyttö
# Tässä blogissa ei haukuta ketään
- Kiitos <3