27.4.2012

Aurinko piristää!

Nyt se aurinko sit päätti valasta tän kin päivän ;)
Tultiin just Zilin kaa ulkoo...oltiin joku 40min ja rymyttiin tuol metsis :D Oli oikein ilosta...itelle tuli vähä hiki pintaan ku siis > Juostiin < melkein koko ajan ja hypittiin kantojen ja oksien yli. Sit oli semmonen ihana aika iso lammikko johon aurinko suoraan paisto niin sen pohjan näki ja se oli varmaan joku 40cm syvä...sit siin oli just sopivasti semmone kallio...niin istuskeltiin Zilin kaa siinä hetki, ja nautittiin! ;)

Laitoin ton tekstin luonnoksiin ja jatkan nyt kirjottamista...eli käytiin kaupoilla, ja sit haettiin pitsaa :D ja tossa äske söin ja sit olin ruokalevolla niin nyt on hyvä taas olla koneella hetki :P 
Niiniiniii..kuten tuossa aikasemmin sanoin tosta auringosta, niin tällä hetkellä paistaa ihan täyspäiväisesti..pari hassua pilvee leijailee tuol taivaalla ;) 

Mutta nyt soi kyllä hirrveen hyvä biisi Hit me Baby one more time .::. Jeee...!!
AINII! Äiti osti mulle maxilta semmosen helium ilmapallon :D Se on ihana..siinä on helinä keiju ja se on hopee, ja siinä on sydämmii joista mun huoneen värit heijastuu ihanasti. 
Äitin kaa juteltiin siel kaupoil..tai siis aina seuraavaan kauppaan ajellessa ;) Niin, kuulemma niitten työpaikalla (vanhainkoti) työntekijöitä on hirveen vähä ja sen takia ne joutuu hoitamaan suunnilleen kaikki asiat ne lähihoitajat siis..ja että se aikoo kesällä hakee muihin työpaikkoihin..josta voi seurata mahd. muutto. (: 
Toisaalta ois kiva muuttaa mut toisaalta ei, ku mm..Roosa ja kaikki muut kaverit jää tänne :/ 


Huhhuh..olis tässä viel tekemistä..kuten pitäs Papun ruuat järjestellä kun ostin sille sitä täysravintoo lisää ja sitten sellasta jotain omena/maissi rouhetta :) Pitäs saaha tuo poitsu lihomaan! 
Mutjooooh musiikkiakaan ei jaksa nyt kuunnella mikä on outoo, koska yleensä kuuntelen koko ajan. No mutta ajat muuttuu (; 


Ilmapallot on ihania :) 





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentointi on tervetullutta, muistakaa kuitenkin:
# Asiallinen kielenkäyttö
# Tässä blogissa ei haukuta ketään
- Kiitos <3