5.4.2012

Kiirastorstai

Nyt on sitten pääsiäis loma aluillaan, tuleekohan levättyä yhtään? :) 
Tänään aamulla olin ihan semiväsyny ja en meinannu jaksaa raahautua suihkuun klo 7 aamulla..mutta jaksoinpa kuitenkin. Koulussa meillä oli ekana hissaa josta tehtiin powerpoint esitelmiä, joten eipä ollu kovin rankkaa :) Sit oli ulkovälkkä ja kylmä..hrrr....sitten oli fysiikkaa jossa ope ei ollu paikalla joten tehtiin pareittain työkirjan tehtäviä. Sit alko liikka, jota meil piti olla 45min ja sitten se pääsiäs juttu. Sille tunnille vaihtoehtoina oli joko kävely (5km) tai sit niska- ja hartiaseudun jumppa terveystiedon luokassa, ja arvatkaas kumpi sai enempi ääniä? ;) Jumppa! Siel me sit jumppailtiin ja sit oli se pääsiäis juttu jossa joku pappi höpötti 10min jotai ja sit joku musa ryhmä laulo jonkun virren ja sit lopussa oli yhteisvirsi ja sit oli kans joku nopee rukous jossain vaiheessa ja sit me sieltä päästiin kotiin. Se toimitus kesti about 35min :D JEE! 


Sais se kesä jo alkaa tulla ihan oikeesti..tääl on varmaa mittari nollassa ja kauhee tuuli ja pilvinen sää :/ YÄÄÄ!! 

Hmm...pitäs varmaan kohta käyttää Ziliä, kun olin 13 maissa sen kaa ulkona jonku 20min :D Ettäpä että, laiska omistaja taitaa olla  :) Voitas sitten käyä vähä pitempi lenkki. 
Ihanaa biisiä kuuntelen: Rebecca Lavelle - My heart is like a river <3 
Tulipa mieleeni et voisin kattoo nyt lomaillessa pari jaksoo vanhoja Mcleodin tyttäriä, aivan järkyttävän ihana ohjelma <3 Sais alkaa uudestaan. Tai sit pitäs ostaa kaikki tuotantokaudet :) 

Nimet vasemmalta ylhäältä alkaen: Nick, Meg, Alex,Tess, Stevie, Jodi. Tietty sarjassa oli muitakin henkilöitä mutta nuo oli mielestäni päähenkilöt. Ja tietty Tessin sisko puoli Claire joka kuoli traagisesti (ekalla tuotantokaudella muistaakseni. En kyl oo varma) Claire oli mun lemppari ennen mut Stevie vei sen paikan kyl  :) 

Joo mut Zili koittaa murtautua mun huoneeseen niin taijan lähtee leikkii sen kaa ;) 

Ihanaa pääsiäistä kaikille! Syökää paljon suklaamunia! :D  

P.s vilkasin just ikkunasta ulos....ja siellä sataa lunta -.- VYÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ!!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentointi on tervetullutta, muistakaa kuitenkin:
# Asiallinen kielenkäyttö
# Tässä blogissa ei haukuta ketään
- Kiitos <3