16.4.2012

Koska olen tyhmä enkä nuku öisin...

Kello on 03:47...mietin et nukkuisinko hetkisen...vaikka 2h. Sit lähen aamulenkille Zilin kaa sit syön jotain aamupalaa...koitan alottaa dieetin tänään. Saa nähä miten onnistuu vai onnistuuko :) 
Tänää mul on se äikän koe ja voi olla että on aika tyhjä koepaperi kun en älyä niistä fucking attribuuteista jne mitään. 


Mutta siis alotin tuon dieetin ja ajattelimpa rempata syömiseni kokonaan tässä samalla...ja voisin vielä lisätä liikuntaa. Toivon et paino putois ja kiinteytyisin :) 








Muttah...eieieieieeiei jaksa mennä kouluuuunn! Kait se on vaan pakko, no mut ainakin voi kiusata opettajia tyhmyydellään ja tietämättömyydellänsä...(tietämättömyydellänsäkkäänköhän) aika pitkäsana. :D 

Kello on jo 04:07 nyt on kiire..kello soi 06:25 sit mä oon 10min wcs (aamutoimet)..puen toiset 10min sit kello on jo 06:45 kiiruhdan koiran kaa ulos tullaan suunnilleen 15 yli...sitten syön aamupalaa ja pakkaan laukkua samalla....07:35/40 lähen pyörällä kouluun ja oon koululla siinä 10 vaille 8 ja ekana matikkaaa D::: HYI!! 

Mutta öitä immeiset! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentointi on tervetullutta, muistakaa kuitenkin:
# Asiallinen kielenkäyttö
# Tässä blogissa ei haukuta ketään
- Kiitos <3