13.4.2012

Mä kuihdun maan päälle, kuin aavikolle joki.

Moi, tulinpa taas tänne ihmisiä kiusaamaan ja kuorruttamaan internettiä! Haha. Enpäs ollu koulussa tänään, tiiän et ei pitäs ottaa niitä poissa-oloja mutta ei voi mitään kun tulee pienikin houkutus jäädä kotiin, niin yleensä sit kans jään. 
Kun olin käyttäny Zilin aamul niin menin takas nukkumaan, heräsin sitten puol 13 ja puin päälle --> lähin käyttää Ziliä ja sit katoin telkkuu. Sit sepitin äitille ja Kassulle jotain valheita et miks en ollu koulussa jotenkin näin " Kun tultiin pihalta niin aattelin et voin torkkuu viel hetken ennen ku pitää lähtee, en sit heränny herätyskelloon ja nukuin pommiin" saan luultavasti jälki-istuntoo koska tuo on "luvaton poissa-olo" no, ihan sama. 
Mun päähän koskee, oltiin Zilin, Oton & Nellin kanssa tuol kaukalossa suunnilleen tunti. Sit siel oli 4 jotai ehk 12 vuotiasta poikaa (meiän pihan poikia) pelasivat pallolla, ja leikkivät koirien kaa. 


Anna (nimi muutettu, niinkuin muidenkin)  kysy pääsiskö meille La-Su yöks kun sen veljellä on jotkut bileet, niin se ei haluis olla kotona. No mäpä tietenkin sanoin että ei meille pääse tnä vklpna on hirveesti menoja. Kauheeta mikä musta on tullu, välttelen jo Annaaki. No mut nii, mietin pitäiskö mun lopettaa sille koulukuraattorille valehtelu ja kertoo sille oikeesti kaikki totuudet...turha kai sille on vale-hella (Lue: valehdella).
Mul on ens To seuraava aika sille kuramoottorille...en tiiä pystynkö avautuu, en tiiä osaanko luottaa siihen. Odottakaas hetki *etsii rillit. Ehkä näitten pitäminen hillitsis tota päänsärkyä, kun mun huone on tosi hämärä ja vaan tää läppärin kirkas näyttö valona, niin silmiä rasittaa aika paljon. 


Taas soi tää biisi "Älä alennu moiseen turhaan, älä alennu moiseen itsemurhaan. Ei sille mitään voi jos elämä potkii päähän, sun pitää vaan taistella ja tänne jäädä. Älä sano liian aikasin hyvästi, älä tee sitä sen takii et joku sut jätti. Vaikka kuinka huonolta tuntuu älä tee sitä, älä tee sitä, älä tee sitä." 

Niin, ärsyttävää tää päänsärky. Voisin käyä ottaa pari pillerii (liikaa).Heh...mä en pysty nielee pillereitä, mun on pakko murskata ne. Mutta niin saatan vaikka kirjotella tänää lisää, jos viel tuun koneelle...98% todennäköisyydellä tulen. 

Joten Moi! 




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentointi on tervetullutta, muistakaa kuitenkin:
# Asiallinen kielenkäyttö
# Tässä blogissa ei haukuta ketään
- Kiitos <3