10.4.2012

Eikä aamulla kello auta, herätykseen.

Nii aamu oli ihan kamala, olin periaatteessa jo hereillä kun kello soi. Valveen rajamailla. Tänään ei oo ollu ihmeellinen päivä, koulussa oli ahistavaa ja kävin 2krt terkkarin kaa juttelee päivän aikana. 
Nyt illemmalla käytiin juoksuttaa Ziliä ja Ottoo tuol kaukalolla ja nyt Zili on aika kanttuvei :) Äiti toi mulle jäätelööö <3 nami..meen kattoo salkkarit tuun sit takas :D 


Olipa mielenkiintoset keskustelut äipän kaa et millon elektroniikan käyttö levis käsiin, millon ihmisistä tuli sähkön orjia ja semmosta :) Sit siinä suunniteltiin maalle muuttamista <3 Muutettaspa, sais ehkä lisää elinaikaa. 


Mut juuu en jaksakkaa kirjotella tänää enempää, kirjotin eilen sen verran pitkät stoorit. Huomenna 10 meno, jess! Muttah voisinpa vaikka kipasta kohtapuoliin suihkuun. Ainii, aijon lintsata torstaina jos meen kouluun niin joudun osallistuu paritansseihin, ja ens viikon torstaina voisin mennä niihin verikokeisiin ja kotiin niitten jälkee (kuitenkin oon ollu 10h syömättä ennen niitä kokeita ja sit mun pitäs viel loppu koulupäivä olla syömättä) nii jäis taas paritanssit välistä, sitä seuraavalla viikolla meillä olis jo lammen ympäri juoksut 3 kierrosta (1500m) + 1 alkuverkka kierros ja 1 loppuverkka kierros kävellen.Yks kierros on siis 500m, ja ne piti olla vasta toukokuun lopussa mä oon ihan älyttömän huonossa kunnossa. Jaksan juosta ehkä 200m :D: vääääh..


Pitäs varmaa alottaa kunnolla tuo lenkkeily, silleen etten aina ottas ees koiraa mukaan. Nyt kevään tullen voisin ostattaa (eli äiti maksaa) itelleni uuet lenkkarit niin olis mukavampi tuol kulkee kun hyvät ja nilkkaa tukevat kengät :) Ehkä mä viimistään kesällä saan revittyä itestäni sen sisäisen kuntoilijan (joka on aika huonossa kunnossa vietettyään 14v paratiisissä joka on täynnä herkkuja) ja saada itteni parempaan kuntoon :D Et syksyllä voisin sitten joka päivä lenkkeillä ihan kunnon lenkkejä, Zilikin ois sillon isompi ja jaksaa kävellä pitempään (ja hölkätä). Nyt taas iski joku kuntoilu kärpänen, joten voisin vaikka illan päätteks vetästä jotai jumppaliikkeitä :DD hahah..esim. vatsalihakset 20krt, selkälihakset 20krt, lankku 1min, boxi kyykkyjä 50krt ja sit vähä venytellä :) Lihaskunto harjotuksen puolellehan toi nyt menee. Eipä tos oo enää järke näin myöhään illalla (21.36) mutta saanpahan paremman omatunnon. 


Nyt meen :D 
p.s varvasta polttelee salaperäisesti.. 


Jaksaispa joskus itekki...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentointi on tervetullutta, muistakaa kuitenkin:
# Asiallinen kielenkäyttö
# Tässä blogissa ei haukuta ketään
- Kiitos <3