23.4.2012

Shitday

Mun piti herätä 05.45...ja heräsinkin mutta nukahin uuestaan :< Ja sit heräsin 7:00 ku äiti tuli kysyy et oonko jo käyttäny Ziliä. No kuitenkin..puin sitten äkkiä päälle ja lähin Zilin kaa pihalle...08:30 lähettiin sinne terveyskeskukselle päin täältä kotoo...oltiin joskus 10 vaille 9 siel perillä, keskustassa oli aamuruuhka nimittäin. 
Kuitenkin pääsin aika äkkiä sisälle, ja multa otettiin 12 putkee verta...hehe. Ei sattunu..mut nyt jälkeenpäin on kyl aika kipee toi käsi. :> 


Olin sit koulussa noin puol kymmenen ja menin suoraan opon tunnille ja sitten se opo tuli kyselee multa jotain ja sano siitä tekevät hommasta et se ei oo viel saanu kiinni niitä henkilöitä siel..et me mennään huomenna tai keskiviikkona sinne. No sitten se tuli parintunnin päästä välkällä sanoo et me mennään sinne keskiviikkona klo.10 :) Kiva..jää sit ruotsintunti välistä <3 Jeijeijei!!


Mutta niin kauheen väsyny...oon ollu peräti 22h syömättä :D En jaksanu tehä mitään välipalaa..niin ootan et tuo mutsin tekemä ruoka valmistuu :) 
Voisin kohta mennä leikkii Zilin kaa...piilosta vaikka :D Se on hauskaa tuon mokoman kaa...äiti on harjaamassa sitä parvekkeella :3 


Ainiin...Anna kysy että onko mulla mitään tänä sunnuntaina et voinko mennä kattoo sen koulukisoja. Joten mietin siinä että onkohan. Ei muistaakseni, Roosan kaa me mietittiin mut ei lyöty mitään lukkoon. Ja tuskin sekään jaksaa mua joka viikonloppu. Niin voisin sitten sunnuntaina käyä sen parituntia siel Annan kisoja kattelee ja kuvaa :) 


Taijan tunkasta tähän tietokoneelta vaan jonkun kuvan ku ei jaksa ettiä..koska väsyttääääää!! Ihan hirveesti. Mut en ehi lepäilee nyt. 


Iloista päivän jatkoo kaikille :> 


Tänään on shitday...pahimmanlaatuinen vieläpä!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentointi on tervetullutta, muistakaa kuitenkin:
# Asiallinen kielenkäyttö
# Tässä blogissa ei haukuta ketään
- Kiitos <3